40 تیم بر کشتار دام در روز عید قربان نظارت می کنند
..................................................
تهران بزرگ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 26/09/86
داخلی.اجتماعی.دامپزشکی.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت:بیش از40 تیم ثابت و سیار مسئولیت
نظارت و بازرسی بر کشتار دام های زنده و لاشه های قربانی شده را در روز
عید سعید قربان درتهران برعهده دارند.
دکتر"سیداصغر برائی نژاد"روزدوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا
افزود:حدود یکصد دامپزشک و کارشناس بهداشت گوشت در راستای تحقق اهداف
بهداشتی جامعه و حفظ سلامت شهروندان روز عید سعید قربان در شهر تهران و
شهرستان های تابعه بر نحوه عرضه دام و سلامت آن نظارت می کنند.
وی اظهارداشت:درمحل استقرار تیم های دامپزشکی امکانات مناسب برای
کشتار دام زنده فراهم شده و دو مرکز عمده عرضه و محل کشتار دام در مناطق
18 و 15 شهرداری تهران در روز عید برای انجام این مسوولیت آمادگی لازم را
دارند.
وی افزود:کشتار دام باحضور ناظران دامپزشکی از بروز و شیوع
بیماری های مشترک انسان و دام از جمله آبله،سل پوستی، بیماری های انگلی،
هاری، کزاز، سیاه زخم، جنون گاوی و کیست هیداتید جلوگیری می کند.
وی تاکید کرد: تشخیص این نوع بیماری ها به دلیل اینکه منشا بیماری در
دام بوده تنها از طریق کارشناسان بهداشت گوشت و دامپزشکان امکانپذیر است.
مدیر کل دامپزشکی استان تهران یادآور شد: تعداد 20 بازرس نیز بر
عملکرد دامپزشکان و کارشناسان بهداشت گوشت مستقر در مراکز عرضه دام
نظارت خواهند داشت.
برائی نژاد افزود: به منظور کاهش بار آلودگی میکروبی و افزایش کیفیت
گوشت باید گوشت دام های قربانی قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای
یخچال (صفر تا چهار درجه سانتیگراد) نگهداری شود.
وی یادآور شد: سال گذشته از تعداد 40 هزار راس دام عرضه شده در روز
عید قربان، تعداد 26 لاشه به طور کامل و حدود سه هزار قطعه دل، جگر و
قلوه به علت آلودگی ضبط و معدوم شد.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان تهرانی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند
با شماره تلفن های 8-66917167 و 7-55060035 تماس گیرند. ک/3
تهرام/7244 /1064/1547
شماره 403 ساعت 16:16 تمام