۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 7401585
T T
۰ نفر
پژوهشکده بنیاد نهج البلاغه: توجه به نهج البلاغه در مدارس ضروری است ...................................................................
شهرری، خبرگزاری جمهوری اسلامی 09/02/87 داخلی.فرهنگی.نهج البلاغه.معارف.
رییس پژوهشکده بنیاد نهج البلاغه گفت: توجه به نهج البلاغه در مدارس به ویژه مقاطع پایین بسیار ضروری و لازم است.
حجت الاسلام والمسلمین "جمال الدین دین پرور" افزود: خطبه های حضرت علی (ع) در نهج البلاغه هر کدام حرف و اسراری درون خود را دارد و انسان با به کار بستن آن در زندگی فردی و اجتماعی می تواند سعادت و موفقیت را نصیب خود کند.
وی روز یکشنبه و در مراسم اختتامیه جشنواره نهج البلاغه تصریح کرد، برگزاری مسابقات باعث می شود تا جوانان با مطالعه دقیق و عمقی آن با مفاهیم نهج البلاغه آشنا شوند.
وی تاکید کرد: سخنان حکمت آمیز در نهج البلاغه و درک آن برای جوانان مفید است، چرا که با به کارگیری آنها در زندگی می توانند راه و رسم درست را انتخاب کنند.
دین پرور گفت: نهج البلاغه کتابی است که گویا با مسایل و رویدادهای هر زمان همراه و همگام است و با تمام ویژگی ها و ریزه کاری ها و جریان های عصر آشنا است.
وی ادامه داد: کتاب نهج البلاغه تجلی گاه عشق ،معرفت، سیاست، انسانیت، حکومت، عدالت و ... است.
وی افزود: کتاب نهج البلاغه مسایل مبهم معرفتی، درباره توحید، نبوت، امامت، معاد، انسان شناختی، جهان شناختی و مانند آن را به زیباترین بیان و شیواترین روش طرح و تحلیل کرده است.
دین پرور اظهار داشت: رمز اصلی همه زیبایی نهج البلاغه آن است که امیرالمومنین در پرتو کلمات پیامبر، قرآن را خوب درک کرده و به آن عمل نمود، آن گاه همه معارف وحی در کلمات او به صورت نهج البلاغه تجلی یافت.
وی گفت: آشنایی نسل جوان با نهج البلاغه در حقیقت بهترین راهنما در زندگی برای انان خواهدبود.
دبیر همایش گفت: هدف از برگزاری جشنواره نهج البلاغه تقویت فضای معنوی و دینی در بین جوانان و نوجوانان در مدارس است.
"هادی احدی" افزود: تبیین و تشریح مفاهیم بالای نهج البلاغه حضرت علی (ع) در رشد و تعالی انسانی به ویژه در دوران جوانی بسیار موثر است.
وی خاطرنشان کرد: ارائه به روز، دقیق، روان، عمیق آموزه های نهج البلاغه و ترویج فرهنگ آموزش آن در مدارس از اهمیت بالایی برخوردار است.
در پایان مراسم به 77 نفر از برندگان مسابقه نهج البلاغه با عنوان "از من بپرس" جوایزی اهدا و به چهار داور آن لوح یادبود داده شد.ک/2 7303/1644/ 1645 شماره 130 ساعت 12:18 تمام
۰ نفر