۹ فروردین ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7101035
T T
۰ نفر

مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس:

۹ فروردین ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7101035
مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس: پارس جنوبی توان تزریق هشت هزارو800 میلیارد دلاربه اقتصاد کشور رادارد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/01/09 اقتصاد.پارس جنوبی.رهبری.بازدید بوشهر - مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با اشاره به اهمیت میدان گازی پارس جنوبی گفت: با توسعه این میدان عظیم گازی می توان هشت هزار و 800 میلیارد دلار درآمد به اقتصاد کشور تزریق کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، موسی سوری در مراسم بازدید روز دوشنبه رهبرمعطم انقلاب از پارس جنوبی، افزود: برآوردها و آمارهای موجود نشان می دهد که در طول 100 سال گذشته، به ارزش سه هزار و 600 میلیارد دلار، نفت خام صادر شده است ؟ این درحالی است که میدان مشترک پارس جنوبی به تنهایی معادل 120 سال تولید نفت خام کشور را در دل خود جای داده است.
سوری ادامه داد: ارزش خام فروشی گاز میدان پارس جنوبی، تا چهار هزار و 400 میلیارد دلار و در صورت تبدیل به ارزش افزوده، به بیش از هشت هزار و 800 میلیارد دلار و حتی پنج تا 10 برابر این مبلغ افزایش می یابد.
وی بیان کرد: اکنون این پرسش اساسی مطرح است که وزارت نفت برای دستیابی به این ثروت عظیم ملی، چه رویکردی را باید پیش گیرد و چه اهدافی را در اولویت خود قرار دهد؟ بویژه این هدف مهم را در سالی که به عنوان سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده است چگونه باید دنبال کرد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، با اشاره به بررسی های انجام شده در مورد چالش ها و فرصت های اجرای طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی اظهارداشت: شرکت های خارجی در دوران حضور خود در این منطقه، هر فاز پارس جنوبی را بین 57 تا 70 ماه راه اندازی کردند. بررسی هایی انجام شده که نشان می دهد فرزندان ایران اسلامی و سربازان ولایت برای راه اندازی این فازها در مدت 35 ماه، با چه فرصت ها و چالش ها رو به رو خواهند بود.
سوری با بیان چالش های موجود، یادآور شد: سال گذشته همایش ملی چشم انداز توسعه پایدار، یکپارچه و دانایی محور منطقه ویژه پارس (دو سال پیاپی ) برگزار شد که در نتیجه همفکری و مطالعه و پژوهش جامعه نخبگان علمی و اندیشمندان کشور 14 چالش شناسایی شد که مهمترین آنها، نبود منابع مالی کافی برای اجرای پروژه ها بود.
وی گفت: با رویکرد وزیر دانشمند نفت کشور اتفاق بزرگی رخ داد و در سال 88 میزان تزریق منابع مالی به پارس جنوبی بیشتر شد و ما شاهد پیشرفت و توسعه و فعال سازی حوزه های مختلف کاری در پارس جنوبی بودیم.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس ادامه داد: علاوه بر این یک شورایی با عنوان شورای سیاستگذاری منطقه ویژه پارس با هدف یکپارچه سازی و حذف موازی کاری ها تشکیل شد تا برای رفع چالش ها و مشکلات موجود با وحدت رویه و هماهنگی بین تمام مدیران، انسجام لازم برای برطرف کردن مشکلات پیش رو برقرار شود و گام های اساسی در این زمینه برداشته شده است.
سوری اضافه کرد: هرچند چالش های بزرگی پیش رو داریم اما همت فرزندان ایران اسلامی و سربازان ولایت بیش از آن چیزی است که مشکلات موجود خللی در کار آنان ایجاد کند.
وی افزود: در سال جاری، به حول قوه الهی، چهار فاز پارس جنوبی به بهره برداری می رسد و پیشرفت فیزیکی فازهای باقیمانده پارس جنوبی نیز به وضعیت بسیار مطلوبی خواهد رسید. ک/1 539/506 شماره 017 ساعت 09:58 تمام
۰ نفر