۱۳ آذر ۱۳۷۵،‏ ۰:۰۱
کد خبر: 6978248
۰ نفر
13 هزار تن گوشت قرمز در کردستان تولید شد # سنندج - خبرگزاری جمهوری اسلامی 13/09/1375 معاون امور دام وآبزیان جهادسازندگی کردستان گفت: امسال 13 هزار تن گوشت قرمز دراین استان تولید شد.
فرهاد علیپور روز دوشنبه افزود: میزان تولید گوشت قرمز سالجاری در مقایسه باهشت ماهه اول سال گذشته 2/2 در صدافزایش نشان میدهد.
وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص اصلاح نژاد ،بهبودتغذیه وجایگاه دام ازعوامل مهم افزایش تولید گوشت قرمزدر منطقه بوده است .
وی افزود: 35 در صد از تولید گوشت قرمزسالجاری استان کردستان شامل چهارهزارو 55 تن درداخل استان مصرف شدومابقی بصورت دام زنده به استانهای همجوار صادر شده است .
وی گفت: بطور متوسط سـالانـه 19 هزار و520 تن گوشت قرمز در استان کردستان تولید می شود که4/7 درصدآن توسط 45 واحد پروار بندی صنعتی بره وگوساله و مابقی بصورت سنتی تولیدمی شود.
وی جمعیت دامی استان کردستان را شامل یک میلیون و332 هزار و 774 راس گوسفند و بره 455 هزار و 675 راس بزوبزغاله ویک میلیون و 444 هزار و 562 راس انواع گاو وگوساله اعلام کرد.

سرخط اخبار اقتصاد