بررسی قیمت خرده فروشی برخی از اقلام خوراکی در تهران
#
تهران خبرگزاری جمهوری اسلامی 04/03/76
داخلی.اقتصادی.بانک مرکزی.قیمت خرده فروشی
متوسط قیمت خرده فروشی برخی از گروههای مواد خوراکی در تهران در
هفته منتهی به 19 اردیبهشت 76 از سوی بانک مرکزی اعلام شد.
به گزارش اداره امار اقتصادی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، در
هفته منتهی به 19 اردیبهشت سال جاری گروه لبنیات 6/3 درصد افزایش قیمت
داشت . ماست پاستوریزه هفت درصد ، پنیر داخلی 2/1 درصد ،کره پاستوریزه
8/0 درصد و شیر خشک 2/5 درصد افزایش داشت.
در هفته مورد بررسی ، تخم مرغ شانه ای 4900 تا 5700 ریال فروش رفت
که قیمت ان کاهش داشت . قیمت برنج وارداتی تایلندی 2/0 درصد کاهش و
بهای انواع برنج وارداتی غیرتایلندی و برنج صدری به ترتیب 6/0 درصد و
3/1 درصد افزایش یافت . در گروه حبوب بهای تمام اقلام 1/0 تا 4/1 درصد
پایین آمد.
بر اساس این گزارش در هفته یاد شده ، بهای اقلام مختلف گروه میوه های
تازه 4/4 تا 7/15 درصد بالا رفت . قیمت سیب زمینی و پیاز به ترتیب 8/7
درصد و 3/4 درصد افزایش و بهای سایر اقلام 1/0 تا 4/42 درصد کاهش داشت.
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و بز 8/0 درصد افزایش و بهای
گوشت گاو و گوساله 6/0 درصد کاهش یافت . بهای گوشت مرغ یک درصد بالا رفت.
قیمت قند 5/0 درصد کاهش و قیمت شکر 3/0 درصد افزایش یافت ولی قیمت چای
ثابت بود.