کارگاه آموزشی" شناسایی وکنترل نقاط بحرانی تولید" دراصفهان گشایش یافت # اصفهان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 22/04/79 داخلی.دانشگاه.آموزشی.اقتصادی. پزشکی.بهداشتی.
اولین کارگاه آموزشی سیستم موسوم به"HACCP "(شناسایی وکنترل نقاط بحرانی تولید) و" GMP "( تولید صنعتی خوب ) دراصفهان گشایش یافت.
این کارگاه،روز چهارشنبه با حضورجمعی ازمسوولان فنی کارخانجات اصفهان در تالار اجتماعات حوزه دارو و درمان این شهر دایر شد.
مسوول این کارگاه آموزشی،ارتقای علمی مسوولان فنی کارخانجات و زمینه سازی در جهت پیاده کردن سیتسمهای یادشده در مراکز تولیدی را، از اهداف تشکیل این کارگاه ذکر کرد.
عباس آزادبخت افزود: اجرای دو سیستم فوق در مراکز یاده شده علاوه براثر گذاری برکیفیت مواد غذایی، درامراخذ مدارک ایزو و استاندارد نیزموثراست.
به گفته وی ، کارشناسان و استادان دانشگاه درمدت برگزاری کارگاه، موضوع کنترل کیفی تولید و مدیریت صنایع غذایی را به بحث خواهند گذاشت.
آزادبخت گفت:این کارگاه آموزشی باحضور50 نفرازمسوولان فنی کارخانجات، به مدت دو روز در محل حوزه دارو و درمان اصفهان دایراست.
بیش از700 کارخانه و کارگاه موادغذایی،بهداشتی و آرایشی درسطح استان اصفهان وجود دارد.

سرخط اخبار اقتصاد