مراسم" گامی به سوی سلامتی بامصرف ماهی"، در 14 استان برگزار می شود # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 20/09/80 به منظور فرهنک سازی برای مصرف آبزیان در کشور، مراسم " گامی به سوی سلامتی با مصرف ماهی " ، توسط شیلات ایران وسایر نهادهای ذیربط، دی ماه سال جاری همزمان در 14 استان کشور برگزار می شود. روابط عمومی و بین الملل شیلات ایران روز سه شنبه افزود: هدف از انجام این مراسم ، ترویج فرهنک مصرف آبزیان در کشور، افزایش سرانه مصرف و رونق فعالیت های شیلاتی و در نهایت اشتغالزایی در جامعه است . این روابط عمومی افزود:مصرف سرانه ماهی درایران اکنون 5 کیلوگرم است ، در حالی که معدل جهانی ان 4/15 کیلوگرم و درکشورهای پیشرفته 24 کیلوگرم ، اسپانیا 41 کیلوگرم و ژاپن 66 کیلوگرم است . طبق این گزارش: آگاه کردن هموطنان از مزایای مصرف گوشت آبزیان، اشنایی با روشهای طبخ ، عرضه مستقیم تولید به مصرف،جلب مشارکت بخش خصوصی ، عرضه تازه و سالم محصولات شیلاتی ، بالا بردن مصرف سرانه استانی و معرفی شیوه های مختلف عمل آوری از جمله اهداف شیلات ایران در برگزاری این مراسم است . این مراسم باهمکاری استانداری ،سازمان دامپزشکی، وزارتخانه های بهداشت و درمان و آموزش و پرورش ، شورای شهر، صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی استانها برگزار می شود. وجود بیش از 440 هزار منابع آبی در کشور نقش مهمی در افزایش تولید و مصرف سرانه ابزیان دارد و با بهره گیری از شیوه های نوین می توان به اهداف شیلات ایران در زمینه تولید سالانه یک میلیون تن آبزیان ، در بلندمدت دست یافت . تولیدات شیلات ایران اکنون بیش از 424 هزار تن در سال است و این رقم در پایان برنامه سوم توسعه به 695 هزار تن در سال ، افزایش خواهد یافت . ع - و - 846 - 34 13- 3-

سرخط اخبار اقتصاد