بیش از 110 هزار نفر در صنعت تولید فرآورده های گوشتی شاغل هستند # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 15/12/83 داخلی.اقتصادی.تعاون مدیر عامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور گفت : تعداد شاغلان واحدهای تولیدی و توزیعی فراوردهای گوشتی کشور هم اکنون از مرز 110 هزار نفر گذشته است. " محمد موسوی"روز شنبه با بیان این مطلب افزود: 200 واحد تولیدی در بخش تولید انواع همبرگر ، سوسیس و کالباس فعال هستند که نیمی از این واحدهای تولیدی عضو شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی هستند. وی میزان تولید واحدهای فرآورده های گوشتی را حدود 200 هزار تن در سال اعلام کرد و افزود: هم اکنون مصرف سرانه فرآورده های گوشتی در ایران حدود دو هزار و 500 گرم است که با میزان مصرف آن در کشور پیشرفته ، فاصله زیادی وجود دارد. به گزارش روز شنبه ستاد اطلاع رسانی سرشماری تعاونیهای کشور، موسوی با اشاره به تامین گوشت مصرفی کارخانه های فعال در این بخش گفت: بیش از 70 درصد گوشت مورد نیاز این واحدهای تولیدی از منابع داخلی ، تامین می شود. مدیر عامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی در پایان سرمایه شرکت تعاونی تولیدکنندگان این واحدها را 9 میلیارد ریال، عنوان کرد. اقتصام. 1108 / 1557

سرخط اخبار اقتصاد