۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 6590531
T T
۰ نفر
استاندار خراسان رضوی: سیاست در حوزه اعتبارات جاری انقباضی است .............................................................
مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 13/02/86 داخلی.اقتصادی.توسعه.
استاندار خراسان رضوی گفت: امسال در حوزه اعتبارات جاری سیاست کاملا انقباضی و رویکرد مبتنی بر کاهش هزینه ها است.
محمدجواد محمدی زاده عصر روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه این استان افزود: در این راستا باید با صرفه جویی و افزایش بهره وری نتیجه مطلوب حاصل شود.
وی با بیان اینکه با این رویکرد دستگاهها در امور جاری و هزینه ای با تنگنا مواجه خواهند بود گفت: اما این اقدام هم به نفع مردم و هم دولت و مستلزم همت همه دستگاهها است.
او از دستگاههای اجرایی در خراسان رضوی خواست: در اجرای این سیاست شجاعانه دولت، تمامی محدودیتهایی را که برای پرداختها طی امسال ایجاد شده و به مو اجرا کرده و ماموریتها را به حداقل رسانده و همایشها، پاداشها و مواردی را که ضرورت ندارد محدود کنند.
استاندار خراسان رضوی افزود: این امر که 70 درصد بودجه به بخش جاری اختصاص یابد و فقط با 30 درصد کار عمرانی انجام شود، شایسته نظام و دولت اسلامی نیست.
وی با پذیرش اینکه اجرای این امر طی امسال فشار زیادی را به مجموعه ها تحمیل می کند ادامه داد: باید با تحمل این سختیها و افزایش بهره وری، این امر نهادینه شود.
او در ادامه، سال گذشته را در زمینه توسعه اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی سال خوبی خواند و گفت: در عین آنکه اعتبارات جاری و عمرانی افزایش خوبی داشت، با ابلاغ به موقع و مبادله سریع موافقت نامه میان دستگاهها و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، کار هم در اجرا و هم نظارت مطلوب بود.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه سفر به شهرستانها هم موجب شد بسیاری از موانع مرتفع شود، جذب اعتبار را هم با توجه پیشرفت پروژه ها در حد بالایی خواند و گفت: اما اعتبار هزینه شده بیش از رقم ابلاغی بوده است.
محمدی زاده با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی (عمرانی ) پارسال دو هزار 659 میلیارد ریال بود گفت: این رقم با اعتبارات توازن منطقه ای، مازاد درآمد نفت و غیره به چهار هزار و 20 میلیارد ریال رسید و موجب شد بسیاری از نیازهای حیاتی پروژه های مهم استان تامین شود.
وی در این زمینه به اجرای مجتمع های بزرک آبرسانی روستایی،ایجاد شهرکهای صنعتی، زیرساختها برای طرحهای عمده صنعتی استان، مجتمع های فرهنگی و دهها پروژه دیگر از این دست اشاره کرد و افزود: فقط ایجاد این تعداد مجتمع فرهنگی در خراسان رضوی، در تاریخ فرهنگی استان بی سابقه است.
او رویکردهایی را که برای توسعه استان انتخاب شده نیز بسیار اصولی، بر اساس شاخصهای منطقه و منطبق با سند توسعه استان دانست.
وی گفت: این رویکرد باید ادامه یابد و متناسب با افزایش اعتبارات و اولویتها که از جمله آنها پروژه های بخش آب چون استحصال و بهره وری آب و مسکن است را به عنوان چالشهای جدی استان تعریف کنیم.
او اعتبارات استان را در سال 1386 با افزایشی که خواهد داشت در حد قابل قبول خواند و گفت: باید در عین حفظ سیاستهای انقباضی در بودجه جاری، اولویتهای اصلی استان در بخش عمرانی محور قرار گیرد.
وی در ادامه، در خصوص پرداخت مطالبات بخشهای مختلف هم گفت: بخش مهمی از مطالبات معلمان، ایثارگران و خانواده های شهدا طی پارسال پرداخت شده و امسال هم با اولویت این افراد پرداختها انجام خواهد شد.
همچنین در این جلسه اعتبارات پیوست قانون بالغ بر 2569 میلیارد ریال به تفکیک فصل، برنامه، طرح، شهرستان و دستگاه اجرایی در قالب 3788 پروژه به تصویب رسید.
در همین چارچوب مقرر شد کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستانها در هفته آینده تشکیل و پس از نهایی شدن پروژه های مطرح شده مراتب را به شورای برنامه ریزی و توسعه استان اعلام نمایند تا حداکثر 15 خرداد ماه در قالب موافقتنامه مبادله شود.ک/2 2713/663/660 شماره 103 ساعت 21:20 تمام انتهای پیام D13.20-21-02
۰ نفر