۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6524840
T T
۰ نفر

رییس سازمان صنایع و معادن کردستان:

۲۴ خرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6524840
رییس سازمان صنایع و معادن کردستان: سرمایه گذاری های انجام شده قادر به جبران عقب ماندگی صنعتی استان نیست ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/03/24 اقتصاد.صنعت.سرمایه گذاری سنندج - رییس سازمان صنایع و معادن استان کردستان گفت: در دو سال اخیر تمایل بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این استان افزایش یافته ولی در حدی نیست که قادر به جبران عقب ماندگی ها آن باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سیروس شاغیبی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود : این در حالیست که استان کردستان به خاطر برخورداری از شرایط مناسب سرمایه گذاری شرایط لازم را برای بازگشت سرمایه دارد.
وی مشارکت بخش خصوصی را برای تسریع در روند توسعه و جبران عقب ماندگی های این استان حیاتی توصیف کرد و گفت:کردستان برای جلب سرمایه بخش خصوصی به طور جدی نیازمند مشوق های لازم شامل معافیت های ویژه مالیاتی و عوارضی ، تامین زمین مورد نیاز توسط شرکت شهرک های صنعتی و کوتاه کردن چرخه اداری است.
وی افزود: ماهیت سرمایه به گونه ای است که در شرایط مساوی، مناطق دیگر کشور را برای سرمایه گذاری ترجیح خواهد داد.
وی ادامه داد: دولت در کنار تشویق بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در مناطق محروم از جمله کردستان اقدام به اجرای طرح آمایش صنعتی برای اجرای 800 طرح صنعتی تولیدی برای کم کردن فاصله استان های محروم با استان های توسعه یافته کرده است.
وی گفت:سهم استان کردستان از آمایش صنعتی کشور 30 طرح بزرگ صنعتی با شش هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری است که از حمایت های ویژه دولت نیز برخوردار است.
وی افزود : زمینه های مورد نیاز متقاضیان اجرای طرحهای پیش بینی شده در آمایش صنعتی از 80 درصد تا صددرصد تخفیف برخوردار می شوند.
وی گفت:در بحث سرمایه در گردش واحدهایی که با مشکل نقدینگی و بدهی معوقه بانکی مواجه بودند دولت در دومین سفر استانی یک سال استمهال برای رفع مانع بدهکاری از مسیر بهره مند شدن از تسهیلات بانکی پیش بینی کرد و در این بخش 130 واحد گرفتار به بانک عامل معرفی شدند.
وی افزود: طرح استمهال یکساله کمک فوق العاده و استثنایی دولت برای استفاده از تسهیلات بانکی برای اجرای طرحهای توسعه واحدهای صنعتی بدهکار استان کردستان است.
وی گفت:عمق محرومیت های بجا مانده از سیاست های تعمدی رژیم طاغوت و عوارض ناشی از ناامنی و جنگ تحمیلی در استان کردستان به حدی است که این استان را برای تحقق طرحهای توسعه به طور جدی نیازمند اتخاذ سیاست های تشویقی بیشتر برای جلب سرمایه بخش خصوصی کرده است.
استان کردستان بر اساس آمار موجود دارای 800 واحد صنعتی و 221 واحد معدنی فعال است و تاکنون حدود 250 واحد صنعتی این استان در سامانه ثبت مجوزهای صادره صنعتی ثبت نام کرده اند که پس از اجرای این طرح واحدهایی می توانند از تسهیلات و مزیت های ویژه صنایع و معادن بهره مند شوند که از طریق این سامانه ثبت نام کرده باشند.
610/568 شماره 050 ساعت 15:37 تمام
۰ نفر