۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 6505571
T T
۰ نفر
وزیر اقتصاد: حق بیمه های اتکایی اجباری کاهش می یابد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/03/29 اقتصاد.بیمه.اتکایی تهران - وزیر امور اقتصادی و دارایی از کاهش حق بیمه های اتکایی اجباری خبر داد و گفت: این حق بیمه ها به طور تدریجی کاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیدشمس الدین حسینی روز یکشنبه در همایش آموزشی تخصصی مدیران شعب صنعت بیمه که در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد، افزود: کشور نیازمند به بیمه های اتکایی بزرگ است و با توجه به تحریم ها باید این حوزه را توسعه داد.
وی اظهار داشت: با وجود تحریم های سال گذشته، صنعت بیمه 32 میلیون و 600 هزار بیمه نامه با رشدی بالغ بر 25 درصد را تجربه کرد که اگر این رشد ادامه یابد با نرخ رشد هشت درصدی اقتصاد، 17 درصد رشد خالص نسبت ضریب نفوذ بیمه را خواهیم داشت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: صنعت بیمه به لحاظ فنی و کیفی باید خود را به روز و به دانش فنی بیمه گران خارجی متصل کند.
وی با بیان آنکه در کمتر از پنج سال می توانیم ضریب نفوذ بیمه را دو برابر کنیم، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده می توان ضریب نفوذ را از 4.1 درصد فعلی به سه درصد نزدیک کرد زیرا شرایط برای تداوم این رشد فراهم است.
وزیر اقتصاد با اشاره به تحریم صنعت بیمه در سال گذشته، اظهار داشت: این بار غربی ها با تحریم صنعت بیمه حسن سلقیه به خرج دادند، زیرا این امر سبب شد تا این صنعت بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
حسینی گفت: شرکت های بیمه در سال های گذشته در حوزه خارجی از پوشش های بیمه ای شرکت های خارجی استفاده می کردند اما پس از تحریم به ظرفیت های داخلی روی آوردند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: انتظار می رود صنعت بیمه به اندازه ای فعال شود که در فراتر از مرزها حرکت کند و ظرفیت های خود را به اثبات برساند.
وی با بیان اینکه صنعت بیمه رویکرد توسعه، رقابت و تنوع عملیات را داشته باشد، گفت: باید با تسهیل رقابت و رفع انحصار، صنعت بیمه در حوزه های اتکایی بیش از پیش توسعه یابد.
حسینی افزود: وضع هرگونه عوارض در وضعیت صنعت بیمه باید منع شود زیرا نباید بار هیچ بخشی را به دوش بخش دیگر انداخت.
وزیر اقتصاد با اشاره به تعیین نرخ دیه برای سال جاری نیز گفت: با تعیین نرخ دیه 90 میلیونی نگرانی هایی در جامعه به وجود آمد و صنعت بیمه با سوالات بسیاری رو به رو شد و به همین دلیل رایزنی هایی صورت گرفت.
وی بر ضرورت حضور شرکت های بیمه خارجی تاکید کرد و گفت: باید از این فرصت ها استفاده و از دانش فنی آنها بهره گیری کنیم.
حسینی با بیان آنکه سود و سودآوری از طریق افزایش نرخ تعرفه محکوم به توقف یا شکست است، افزود: اگر شرکت های بیمه ای سود خود را از طریق افزایش نرخ تعرفه دنبال می کنند، این امر محکوم به شکست است ضمن اینکه باید پایه های فرهنگ سازی بیمه را گسترش دهیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: صنعت بیمه صنعتی کشش پذیراست و با کاهش نرخ ها، نسبت ها افزایش پیدا می کند.
اقتصام ** 9141 ** 1574 شماره 043 ساعت 13:38 تمام
۰ نفر