۲۳ اسفند ۱۳۸۳، ۰:۰۱
کد خبر: 6415646
T T
۰ نفر
خط تولید نانهای کره ای مغزدار در کارخانه نان رضوی مشهد راه اندازی شد # مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/12/83 خط تولید نانهای کره ای با مغز خوراکی موسوم به "اشترودل و کراواسان" روز یکشنبه طی مراسمی در کارخانه نان قدس رضوی در مشهد راه اندازی شد. مدیرعامل کارخانه در این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، گفت: این واحد نخستین کارخانه تولید اشترودل در ایران است که در هر ساعت 9 تا 12 هزار قطعه 100 گرمی نانهای کره ای شامل اشترودل پنیر و گردو، مرغ، اسفناج، گوشت و نان کراواسان تولید می کند. محمدحسن صلح دوست افزود: برای خرید ماشین آلات خط تولید این واحد 45 میلیارد ریال هزینه ارزی و ریالی شده است. همچنین وی گفت: در سبد کارخانه نان قدس رضوی 82 محصول آردی شامل انواع نان حجیم، کیک، کلوچه، مارش مارلو، شیرینی و مغزی خوراکی تولید می شود. وی افزود: این کارخانه امسال محصولات خود را به ارزش دومیلیون دلار به کشورهای مالزی، ساحل عاج، عراق، افغانستان، آسیای میانه، حاشیه جنوب خلیج فارس و کشورهای عربی صادر کرد. او گفت: شرکت نان قدس رضوی همچنین یک واحد تولید بیسکویت را در زاهدان و یک واحد تولید آرد والسی با ظرفیت 230 تن در روز را در مشهد به بهره برداری رسانده است. اشترودل (STRUDEL) یک نوع غذای آماده از آرد و کره است که با مغزهای مختلفی بین دولایه نان و موادی مانند قارچ، اسفناج، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل ، دلمه، ذرت، پنیر پیتزا، پنیر، گردو، مرغ، گوشت قرمز، ماهی، سوسیس و کالباس تولید می شود. اشترودل به صورت شیرین و غیرشیرین با تنوع پخت و حتی به صورت خام و منجمد به بازار عرضه می شود و زمان پخت آن 20 تا 40 دقیقه است. 662/660 تمام
۰ نفر