خط تولید نانهای کره ای مغزدار در کارخانه نان رضوی مشهد راه اندازی شد
۲۳ اسفند ۱۳۸۳، ۰:۰۱
کد خبر:
6415646
خط تولید نانهای کره ای مغزدار در کارخانه نان رضوی مشهد راه اندازی شد
#
مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/12/83
خط تولید نانهای کره ای با مغز خوراکی موسوم به "اشترودل و کراواسان"
روز یکشنبه طی مراسمی در کارخانه نان قدس رضوی در مشهد راه اندازی شد.
مدیرعامل کارخانه در این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان و
تولیت آستان قدس رضوی، گفت: این واحد نخستین کارخانه تولید اشترودل در
ایران است که در هر ساعت 9 تا 12 هزار قطعه 100 گرمی نانهای کره ای شامل
اشترودل پنیر و گردو، مرغ، اسفناج، گوشت و نان کراواسان تولید می کند.
محمدحسن صلح دوست افزود: برای خرید ماشین آلات خط تولید این واحد 45
میلیارد ریال هزینه ارزی و ریالی شده است.
همچنین وی گفت: در سبد کارخانه نان قدس رضوی 82 محصول آردی شامل انواع
نان حجیم، کیک، کلوچه، مارش مارلو، شیرینی و مغزی خوراکی تولید می شود.
وی افزود: این کارخانه امسال محصولات خود را به ارزش دومیلیون دلار به
کشورهای مالزی، ساحل عاج، عراق، افغانستان، آسیای میانه، حاشیه جنوب خلیج
فارس و کشورهای عربی صادر کرد.
او گفت: شرکت نان قدس رضوی همچنین یک واحد تولید بیسکویت را در زاهدان
و یک واحد تولید آرد والسی با ظرفیت 230 تن در روز را در مشهد به بهره
برداری رسانده است.
اشترودل (STRUDEL) یک نوع غذای آماده از آرد و کره است که با مغزهای
مختلفی بین دولایه نان و موادی مانند قارچ، اسفناج، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل
، دلمه، ذرت، پنیر پیتزا، پنیر، گردو، مرغ، گوشت قرمز، ماهی، سوسیس و
کالباس تولید می شود.
اشترودل به صورت شیرین و غیرشیرین با تنوع پخت و حتی به صورت خام و
منجمد به بازار عرضه می شود و زمان پخت آن 20 تا 40 دقیقه است.
662/660
تمام