۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6135745
T T
۰ نفر

احمدی مقدم:

۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6135745
احمدی مقدم: پلیس امنیت فناوری و تبادل اطلاعات بزودی آغاز به کار می کند ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/08/23 اجتماعی.انتظامی.احمدی مقدم تهران ـ فرمانده نیروی انتظامی گفت: پلیس امنیت فناوری و تبادل اطلاعات مقلب به افتا یا فتا بزودی آغاز به کار می کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم روز یکشنبه در همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات، نظم و امنیت اجتماعی افزود: بر اساس سند راهبردی امنیت فضای اطلاعات که به تصویب دولت رسیده، نیروی انتظامی مکلف به ایجاد پلیس فضای فناوری و تبادل اطلاعات تحت عنوان پلیس افتا یا فتا شده است.
احمدی مقدم ادامه داد: در این راستا، متخصصان و کارگروه ایجاد شده به کشورهای متعددی سفر کرده اند و اطلاعات و تجربیات لازم در این خصوص کسب شده است.
به گفته فرمانده نیروی انتظامی، نیروهای لازم برای اجرایی شدن آغاز فعالیت این پلیس نیز جذب شده است.
وی افزود: یکی دیگر از اقدامات در راستای تعامل هر چه بیشتر برای ایجاد چنین پلیسی، برگزاری همایش هایی از قبیل همایش فناوی اطلاعات و ارتباطات، نظم و امنیت اجتماعی است که موجب گردهمایی و هماهنگی بیشتر فعالان در این بخش می شود.
فرمانده ناجا همچنین امضای سند همکاری با دانشگاه های معتبر در کشور با معاونت فناوری اطلاعات ناجا را از دیگر اقدامات در راستای عملی شدن پلیس امنیت اطلاعات اعلام کرد و گفت: لازم است با مدیریت صحیح، وارد فضای مجازی شویم و از تهدیدهای این بخش، اطلاعات کافی را داشته باشیم.
احمدی مقدم، انتشار سریع اطلاعات را از ویژگی های فناوری های نوین اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش حجم اطلاعات فردی، شاهدیم سهولت در ارسال و انتشار بیشتر شده است.
وی با یادآوری اینکه در گذشته، کیفیت و ارزان بودن فناوری مورد توجه قرار می گرفت، تصریح کرد: امروز فناوری، این مساله را حل کرده است و شاهدیم در دنیا به رغم بالا رفتن کیفیت، قیمت ها کاهش پیدا می کند.
فرمانده نیروی انتظامی خاطر نشان کرد: اکنون به رغم دستاوردهای مثبتی که فناوری های نوین همراه داشته است، مشکلاتی را نیز برای جامعه بشری ایجاد کرده و به همین واسطه، جامعه بشری با چالش هایی مواجه شده است.
وی افزایش بسترهای جرایم جدید و تسهیل در جهانی سازی را یکی از مشکلات مترتب با فناوری های نوین در دنیا اعلام کرد و گفت: پیشرفت علم، ارتباطات، مهاجرت، توسعه و شهرنشینی، پایه های ناامنی و افزایش جرایم را موجب شده است.
احمدی مقدم با یادآوری این که امروز از مرحله پذیرش فناوری های نوین عبور کرده و در مسیر اجباری یک طرفه قرار گرفته ایم، افزود: جمهوری اسلامی ایران چند سال فرصت خود را در پذیرش یا عدم پذیرش فناوری از دست داد.
وی با تاکید بر این که باید تمامی آسیب ها را شناسایی کنیم، یادآور شد: در آخرین سند امنیت آمریکا، بزرگترین چالش اعلام شده تروریسم رایانه ای بوده که این نشان دهنده آن است که مشکلات مربوط به تروریسم رایانه ای، تنها مربوط به جهان سوم نیست.
فرمانده ناجا با یادآوری اینکه فناوری های نوین صرفا ابزار نیست و تمامی زیرساخت ها و روش های سازمانی را متحول می کند، خاطر نشان کرد: به طور مثال وقتی در جاده مشهد، دوربین نصب شد به واسطه آن خطاها و تصادفات کاهش پیدا کرد و در نتیجه نیروی به کار گرفته شده نیز با کاهش روبه رو شد.
وی با تاکید بر این که هنوز ضرورت استفاده از فناوری های نوین حس نشده است، افزود: به کارگیری فناوری منوط به عقب ماندگی یا پیشرفتگی کشورها نیست، به طوری که در سه سال گذشته با سفر به کشور افغانستان که از نظر فناوری در سطح پایین تری از کشور ما قرارداد، شاهد مطلوبیت تلفن همراه در آن کشور در مقایسه با ایران بودیم.
وی به نحوه هزینه بودجه ها در بهره گیری از فناوری های نوین اشاره کرد و گفت: لازم است علم نافع باشد و نه با کپی برداری از سایت های اینترنتی به دست بیاید.
احمدی مقدم با اشاره به تهیه سند چشم انداز در نیروی انتظامی گفت: در افق چشم انداز سازمانی، ناجا دانش بنیان و فناور محور خواهد بود که رسیدن به این هدف، مستلزم تلاش بسیار و ایجاد بسترهای مناسب است.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: در برنامه چهارم توسعه، چهار هزار میلیارد ریال در ناجا برای فناوری و توسعه هزینه شد و در برنامه پنجم نیز 15 هزار میلیارد ریال قدرت هزینه کرد لحاظ شده است.
احمدی مقدم گفت: به دنبال آن نیستیم که سیستم ها نقش شتاب دهنده به سازمان ببخشند بلکه بنا داریم به عرصه فناوری های نوین وارد شویم.
وی در پاسخ به سووالی در خصوص افزایش سطح نمره تیراندازی ماموران نیروی انتظامی اظهار داشت: با مدیریت های صورت گرفته و بهره گیری از فضای مجازی ، نمره کارکنان ناجا از 30 به 60 رسیده است.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره تعلل ماموران در حادثه میدان کاج سعادت آباد تهران افزود: چرا به سریع وارد عمل شدن در حادث شیراز و هدف گرفتن دست گروگان گیر با یک گلوله اشاره نمی کنید.
وی ادامه داد: دلیل اهمیت این حادثه را متوجه نمی شوم اما با مامورینی که در این ارتباط به درستی وارد عمل نشده اند، برخورد صورت گرفته است.
وی در تشریح این حادثه خاطر نشان کرد: در انتقال مضروب این حادثه مشکلی وجود نداشت بلکه گروه های امدادی در رسیدن به صحنه تعلل کرده بودند.
احمدی مقدم افزود: مضروب 13 ضربه چاقو خورده بود که چند ضربه چاقو به کبد و ریه وی اثابت کرده بود؟ در نتیجه، امکان جابجایی و انتقال آن را مشکل می کرد.
وی با طرح این سووال که چرا مامور در این صحنه تیراندازی نکرده است ؟ گفت: همانند سایر گروگان گیری ها، پلیس قصد مذاکره و خلع سلاح ضارب را داشته است.
احمدی مقدم با یادآوری این که در برخی از گروگان گیری ها مذاکره با گروگان گیر و خلع سلاح او بیش از یک ساعت طول می کشد، افزود: البته ماموران نیروی انتظامی حاضر در صحنه، سرعت عمل لازم را نداشتند اما بیشتر هدف، وارد مذاکره شدن با فرد ضارب و خلع سلاح کردن وی بوده است.
وی در پاسخ به سووال دیگری در مورد حضور جانشین ناجا در مجلس برای اجرای طرح عفاف و حجاب اظهار داشت: مجلس با توجه به نقش نظارتی خود برای دریافت توضیحات، مسوولان ذیربط را فراخوانی می کند که با توجه دغدغه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه با حجاب، مسوولان ناجا در مجلس حاضر و به طرح موضوع پرداختند.
وی ادامه داد: حال این که فردی برداشت خود را از توضیحات، ارایه کرده باشد مربوط به ناجا نیست.
وی در رابطه با ایجاد گشت حقوق شهروندی نیز گفت: تمامی گشت های ناجا به دنبال احقاق حقوق شهروندی هستند.
اجتمام 1572**9132**1708** شماره 020 ساعت 12:16 تمام
۰ نفر