پنجمین مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت برگزار شد
..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/01/22
اجتماعی.هفته سلامت.اعطای نشان ایمنی
تهران ـ پنجمین مراسم نشان ایمنی و سلامت امروز-یکشنبه- با حضور وزیر
بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل این وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در این دوره شش محصول غذایی از پنج شرکت تولیدکننده
مواد غذایی نشان ایمنی و سلامت را دریافت کردند.
محصول کنسرو ماهی، کنسرو ماهی تن با ذرت و قارچ در روغن زیتون و کنسرو
ماهی تن با سبزیجات در روغن زیتون از مجتمع صنایع غذایی مائده موفق به
اخذ نشان ایمنی و سلامت شدند.
براساس این گزارش ، محصول ماکارونی حاوی آرد سویا از شرکت صنایع غذایی
مانتا، زعفران رشته ای از شرکت زعفران بهرامن، چای سبز از شرکت پیمن و
همچنین ماکارونی فیبردار از شرکت صنایع غذایی مانا از دیگر محصولات دارای
نشان ایمنی و سلامت هستند که امروز تولیدکنندگان این محصولات این نشان را
از مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گرفتند.
گفتنی است تا کنون 37 محصول غذایی تولید داخل موفق به اخذ نشان ایمنی و
سلامت شدند.
احمد شیبانی معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در
حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: گرفتن نشان ایمنی و سلامت سخت است اما
حفظ آن سخت تر است.
وی گفت: در صورتی که شرکت های یاد شده کیفیت محصولات نشان دار خود را کاهش
دهند این امتیاز و نشان از آنها گرفته خواهد شد.
وی گفت: به همین علت شرکت هایی برای محصولات خود نشان ایمنی و سلامت اخذ
کرده اند ، تلاش می کنند تا کیفیت محصولات نشان دار خود را ارتقا بخشیده و
آن را حفظ کنند.
اجتمام/1776/9132/1586
شماره 047 ساعت 15:38 تمام