۳۰ اسفند ۱۳۸۳،‏ ۰:۰۱
کد خبر: 5493194
T T
۰ نفر
# تهران بزرک، خبرگزاری جمهوری اسلامی 30/12/83 داخلی.اجتماعی.متخصص ماهی. یک کارشناس علوم غذایی گفت: ماهی از مواد غذایی پروتئین دار مفید و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است و می بایست سرانه مصرف ماهی در کشور افزایش یابد. مهندس میر محمد سجادیان روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه در روزهای نخست سال نو همیشه درسفره ایرانیان سبزی پلو و ماهی وجود دارد افزود: این رسم پسندیده ای است اما این ماده غذایی می بایست هر هفته در سفره خانوارهای ایرانی وجود داشته باشد. وی تصریح کرد: بهتر است از ابتدای همین سال این ذائقه را برای خانواده خود ایجاد کنیم چرا که ماهی از مهمترین منابع پروتئینی است. این کارشناس علوم غذایی اظهار داشت: متاسفانه مصرف سرانه ماهی در کشور به ویژه در مناطق دور از منابع آبی نسبت به دیگر کشورها بسیار پایین است ، بنابراین فرهنک سازی در جامعه برای مصرف هرچه بیشتر ماهی ضروری است. وی ، یکی از علل مصرف کم ماهی در کشور را عادات و آداب غذایی که ریشه در فرهنک اجتماعی دارد دانست. سجادیان افزود: برای ایجاد فرهنک صحیح مصرف ماهی باید این اقدام از مدارس آغاز شود. وی با اشاره به اینکه ماهی، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمزاست اظهارداشت: پروتئین این ماده به راحتی هضم می شود ، فاقد مواد زائد و آلودگیهای گوشت قرمز است. سجادیان، ماهی را بهترین غذا برای کودکان ، نوجوانان و سالمندان دانست و مصرف دو تا سه بار در هفته را برای سلامت خانواده ها توصیه کرد. تهرام/6867/1927