۲۵ شهریور ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 4819652
T T
۰ نفر
......................................................................
کیش، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/06/86 داخلی.اجتماعی.بهداشت محیط کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکزتوسعه سلامت کیش گفت: در ایام ماه مبارک رمضان نظارت کارشناسان اکیپهای بازرسی بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در جزیره کیش به صورت مستمر انجام می شود.
"حسن مجرد" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی کیش، افزود: به تمام مراکز تهیه زولبیا و بامیه تاکید شده هرگونه توزیع این شیرینی در ماه مبارک رمضان باید با رعایت مسایل بهداشتی انجام شود.
به گفته وی، هرگونه توزیع زولبیا و بامیه به صورت فله ای در کیش ممنوع است و مشتریان باید آن را به صورت بسته بندی شده و یا سلفون کشی شده خریداری کنند.
مجرد به متصدیان تهیه وتوزیع زولبیا وبامیه توصیه کرد: به منظور جلوگیری از بروز بیماریهای مختلف، محل تهیه زولبیا و بامیه باید درشرایط بهداشتی باشد و روغن پخت این شیرینی نیز به صورت مستمر تعویض شود.
کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکزتوسعه سلامت کیش بابیان آنکه تمام متصدیان مراکز تهیه وتوزیع زولبیا و بامیه درماه مبارک رمضان ملزم به رعایت مسایل بهداشتی هستند، یادآورشد: در غیر این صورت با متخلفان براساس مقررات قانونی رفتار خواهد شد.
به گزارش ایرنا با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، امسال بهای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه به عنوان یکی از نیاز روزه داران در جزیره کیش، به 35 هزار ریال افزایش یافته است.
سال گذشته بهای هرکیلوگرم زولبیا و بامیه در کیش به عنوان یکی از اقلام اصلی سفره های افطاری حدود 25 هزار ریال بود اما با فرار سیدن ماه مبارک رمضان این شیرینی سنتی روزه داران امسال به قیمت 35 هزار ریال به خریداران عرضه می شود.ک/3 1357/1108 شماره 214 ساعت 12:17 تمام
۰ نفر