۱۸ خرداد ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 4546140
T T
۰ نفر

خبرهای 16/

۱۸ خرداد ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 4546140
ایتالیا میزبان نشست سری سال 2001 برای کودتا در تهران ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/03/18 کلیات.پژوهش.خبرهای16 سازمان اطلاعات نظامی ایتالیا (سیزمی ) هفت سال پیش میزبان نشستی سری در رم برای انجام کودتا علیه تهران بود.
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه ایتالیایی لارپوبلیکا، پس از واقعه 11 سپتامبر2001 ، سیزمی میزبان یک نشست سری میان مسوولان آمریکایی و نمایندگان گروه های ضد انقلاب ایرانی در رابطه با کودتا در تهران بود.
در این نشست 3 روزه سرمایه گذاری میلیون ها دلاری از جانب آمریکا برای کودتا در تهران پیش بینی شده بود.
کمیسیون جاسوسی سنای آمریکا در گزارشی 52 صفحه ای که روز گذشته منتشر شد ، اقدام پشت صحنه پنتاگون را که دو نماینده عالی خود را به رم فرستاده بود تا یک سری دیدارهای سری در دسامبر 2001 در رابطه با انتقال اطلاعات درباره ایران انجام دهند را بازسازی کرد.
در این گزارش بدون نام بردن از سیزمی آمده است که این دیدارها از سوی یک سرویس جاسوسی خارجی اداره و میزبانی شده است .
اما از بررسی های متعددی که از سوی لارپوبلیکا و هفته نامه نیوزویک آمریکا به عمل آمده در می یابیم که این سرویس جاسوسی خارجی ، سیزمی به رهبری نیکولو پولاری در زمان دولت اسبق برلوسکونی بوده است.
طی سه دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تقریبا همه طرحهای ضد ایرانی آمریکا اعم از حمله نظامی، کودتا، شورش و تحریم با شکست قطعی روبرو شده است.
برلوسکونی نخست وزیر تندرو ایتالیا از متحدان بوش، رییس جمهور جنگ طلب آمریکا به شمار می رود. وی به خاطر این دنباله روی مورد انتقاد شدید بسیاری از رسانه ها و جناحهای سیاسی ایتالیا قرار دارد.
**** الوطن : دشمن اعراب نه ایران بلکه اسراییل است ..........................
الوطن چاپ کویت، در مقاله ای به مقایسه ایران شیعه با کشورهای عرب سنی و نوع عملکرد و رفتار مسئولان این دو با یکدیگر پرداخت و دشمن اعراب را نه ایران بلکه اسرائیل دانست.
این روزنامه نوشت: حق شیعیان است که مذهب خود را گسترش دهند وبه آن دعوت کنند ، همانطور که ما اهل تسنن نیز حق داریم دیگران را به مذهب خود دعوت کنیم .
احمد یوسف الدعیج در این مقاله می افزاید: شیعیان پس از انقلاب آیت الله خمینی (ره ) که امروز بیش از 19 سال از رحلتش می گذرد، تلاش زیادی در این راه به خرج داده اند و انقلاب ایران تاثیر طنین اندازی درسرتاسر جهان داشته است.
الوطن می افزاید: ایران بزرگترین کشورشیعه جهان است ودولتمردان آن به صفاتی همچون جدیت وقاطعیت، متصف هستند و کسی که با رفتار وسیرت آقای دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران آشنا باشد از جدیت وشجاعت و درعین حال سادگی و تواضع وی شگفت زده خواهد.
احمد یوسف الدعیج می نویسد: حق مسلم ایران است که دارای رآکتور اتمی باشد وی می افزاید: چه کسی به اسرائیل یعنی این رژیم مسخ شده حق می دهد که به قول جیمی کارتر دارای نیروگاه هسته ای و دست کم بیش از 150 سلاح اتمی باشد ولی اعراب و مسلمانان از آن محروم باشند؟ امیدواریم کشورهای خلیج فارس و کلیه کشورهای عربی با ایران همکاری کنند زیرا دشمن مشترک ما ایران نیست بلکه اسرائیل است.
***** ایران، نقطه محوری مبارزات انتخاباتی اوباما و مک کین در آمریکا ......................................................................
.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در تحلیلی نوشت: جان مک کین و باراک اوباما از چالش سیاست خارجی در مورد یک ایران نوظهور برای نشان دادن آنچه که ضعفهای دیگری توصیف می کنند، استفاده کرده اند - بی تجربگی یا بی پروایی در مورد اوباما و توسل به تاکتیکهای شکست خورده از جانب مک کین.
در این تحلیل آمده است : اینکه ایران در تمام سال جاری موضوع مبارزات انتخاباتی بوده در حالی که سربازان آمریکایی دارند در همسایگی این کشور در عراق می جنگند و توجه رای دهندگان آمریکایی معطوف به قیمتهای فزاینده بنزین است، نشانگر نفوذ رو به گسترش و توان بالقوه مهلک رقیب اصلی آمریکا در خاورمیانه است. بحث تاکنون عمدتا به انتخابی غلط مربوط بوده است: آیا با ایران مذاکره کنیم یا نه . این بگو مگوی سیاسی سبب شده که آنچه که احتمالا بزرگترین چالش سیاست خارجی رییس جمهور بعدی - غیر از قدم بعدی در عراق - خواهد بود، در پرده ابهام قرار گیرد. بالاخره رییس جمهور بعدی آمریکا بگونه ای باید با ایران روبرو شود و این تقریبا بطور حتم به معنای نوعی مذاکره خواهد بود.این مذاکره ممکن است رودررو نباشد، آن گونه که اوباما گرامی می دارد، اما هر دو نامزد جمهوریخواه و دمکرات می گویند که راه ارجح همین است.
***** واکنش کاخ سفید به اظهارات جنگ طلبانه وزیر صهیونیست ..............................................
در پی اظهارات شائول موفاز یکی از معاونان نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران،کاخ سفید اعلام کرد در خصوص برنامه های هسته ای ایران گزینه دیپلماسی را ترجیح می دهد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن،اسکات استانزل سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به پرسش خبرنگاری در این زمینه گفت :من نمی خواهم خود را درگیر این شایعات کنم .
وی افزود فکر می کنم در رابطه با ایران ما در ماهها و هفته های گذشته بسیار شفاف عمل کرده ایم .
بر پایه این گزارش،دولت بوش همیشه ترجیح داده است که در قبال ایران از روشهای دیپلماسی ، استفاده کند.
شاموئل موفاز وزیر کار رژیم صهیونیستی در مصاحبه ای با یک نشریه صهیونیستی، به اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی دعوت کرده بود.
***** رپرتاژ روزنامه کویتی در حمایت از یک فرقه تروریست .....................................
یک روزنامه کویتی نزدیک به جریان سلفی طرفدار القاعده ، که سیاست های ضد ایرانی را دنبال می کند، در اقدامی عجیب اقدام به درج گزارشی کرده که در آن حمایت از فرقه تروریستی منافقین گزینه ای مناسب برای مقابله با جمهوری اسلامی خوانده شد ه است.
روزنامه السیاسه در شماره روز چهارشنبه گذشته خود با اشاره به فشارهای داخلی و خارجی بر ایران ، گسترش دمکراسی و حمایت از گروه تروریستی منافقین را به عنوان گزینه ای مناسب برای حل پرونده هسته ای ایران خواند.
نویسنده این روزنامه با جانبداری آشکار از اشغالگران آمریکایی عراق، دلیل ناکامی های آمریکا در عراق را به ایران نسبت داده و نوشته است: نیروهای عربی و منطقه ای با همبستگی یکدیگر در صدد یافتن راه حل های دمکراتیک از طریق ارایه تشویق ها و تقویت جنبش های مقاومت ملی و مسالمت جوی ایران باشند.
روزنامه کویتی بدون کمترین اشاره ای به جنایات فرقه تروریست منافقین در حق مردم ایران و عراق، نوشته است: مقاومت خلق ایران به رهبری مریم رجوی رییس جمهوری منتخب (!) ، حق تعدد مذاهب اسلامی را محترم می شمارد و حق ادیان دیگر را مراعات می کند و مشروعیت تنوع قومی را به طور کلی به رسمیت می شناسد. از این رو می توان گفت که این گروه به عنوان یک قدرت پویا و فعال در کنش مثبت با جامعه جهانی ، قادر به پایان دادن مشکل پرونده هسته ای ایران به روشی مناسب و مسالمت آمیز خواهد بود! ***** بی بی سی و اهمیت مضاعف ایران ............................................
شبکه ی جهانی بی بی سی ، در کنار تلویزیون فارسی صدای آمریکا و ام.بی.سی عربستان و نیز شمار زیادی از شبکه های فارسی زبان دیگر که با بودجه مستقیم و غیر مستقیم بیگانگان علیه دولت و ملت ایران فعالیت می کنند، قرار است تا پایان تابستان امسال آغاز به کار کند.
یکی از کارشناسان ایرانی نزدیک به بنگاه سخن پراکنی وابسته به وزارت خارجه انگلیس گفت: اگر نبود هدف دولت بریتانیا برای دخالت و تاثیرگذاری در امور داخلی ایران، این پروژه نیز قاعدتا باید به سرنوشت برخی دیگر دوایر بی.بی.سی دچار می شد که تعطیل می شوند. ولی ایران پروژه ای خاص است و برای هدف قرار دادن تبلیغی و فرهنگی آن باید هزینه ای خاص کرد.
بی.بی.سی در تداوم سیاست های مغرضانه ولی ظاهرفریب خود و با تجربه شش دهه دخالت آشکار و نهان در امور داخلی ایران، بازی به مراتب دراز مدت، پیچیده تر و خطرناک تری را در مقایسه با دیگر رسانه های بیگانه فارسی زبان درباره ایران دنبال کرده است.
**** پژوهم/ 1034 شماره 309 ساعت 16:24 تمام
۰ نفر