۱ خرداد ۱۳۸۱، ۰:۰۱
کد خبر: 10537959
T T
۰ نفر
خوردن پیتزا خطر چاقی و بیماری قلبی را افزایش می دهد # نیویورک ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 01/03/81 خارجی.علمی.چاقی.پیتزا شبکه خبری ای بی سی گزارش داد: خوردن پیتزا ، یک غذای ایتالیایی که طرفداران بسیار زیادی در کشورهای مختلف جهان دارد، یکی از دلایل چاقی و بیماریهای قلبی در آمریکا شناخته شده است. این شبکه خبری افزود: دو تکه پیتزای ساده که فقط روی آن پنیر وجود دارد ، دارای 20 گرم چربی اشباع شده، 2000 میلی گرم نمک، و 900 کالری انرژی است. تحقیق انجام شده توسط مرکز علوم و منافع عمومی حامی از آن است که افزودن گوشت قرمز به پیتزا می تواند خطر چاقی و ابتلای به بیماریهای قلبی را افزایش دهد. بر اساس آمار موجود، مردم آمریکاسالانه حدود 3 میلیارد پیتزا سفارش می دهند و فروش سالانه پیتزا در سال در آمریکا 30 میلیارد دلار بر آورد شده است. مرکز علوم و منافع عمومی اعلام کرد: علاقمندان به خوردن پیتزا می توانند با کاهش مقدار پنیر و استفاده از سبزیجات فراوان و استفاده از گوشت سفید بجای گوشت قرمز، از یک غذای کم خطر و دارای مواد غذایی مفید لذت ببرند. علمی./71
۰ نفر