خوردن پیتزا خطر چاقی و بیماری قلبی را افزایش می دهد
#
نیویورک ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 01/03/81
خارجی.علمی.چاقی.پیتزا
شبکه خبری ای بی سی گزارش داد: خوردن پیتزا ، یک غذای ایتالیایی که
طرفداران بسیار زیادی در کشورهای مختلف جهان دارد، یکی از دلایل چاقی و
بیماریهای قلبی در آمریکا شناخته شده است.
این شبکه خبری افزود: دو تکه پیتزای ساده که فقط روی آن پنیر وجود
دارد ، دارای 20 گرم چربی اشباع شده، 2000 میلی گرم نمک، و 900 کالری
انرژی است.
تحقیق انجام شده توسط مرکز علوم و منافع عمومی حامی از آن است که
افزودن گوشت قرمز به پیتزا می تواند خطر چاقی و ابتلای به بیماریهای قلبی
را افزایش دهد.
بر اساس آمار موجود، مردم آمریکاسالانه حدود 3 میلیارد پیتزا سفارش
می دهند و فروش سالانه پیتزا در سال در آمریکا 30 میلیارد دلار بر آورد شده
است.
مرکز علوم و منافع عمومی اعلام کرد: علاقمندان به خوردن پیتزا می توانند
با کاهش مقدار پنیر و استفاده از سبزیجات فراوان و استفاده از گوشت سفید
بجای گوشت قرمز، از یک غذای کم خطر و دارای مواد غذایی مفید لذت ببرند.
علمی./71