پنج هزار و 500 تن ماهی خوراکی در خراسان رضوی تولید شد

مشهد- ایرنا- مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود پنج هزار و 500 تن ماهی خوراکی سردابی و گرمابی در این استان تولید و برداشت شده است.

محمدرضا مهدیزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار شامل بیش از چهار هزار و 500 تن ماهی سردابی و حدود هزار تن ماهی گرمابی می باشد.
وی با بیان اینکه پارسال 10 هزار و 362 تن ماهی خوراکی در این استان تولید شد اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال با توجه به افزایش قیمت ماهی و استقبال پرورش دهندگان میزان تولید ماهی خوراکی در استان از مرز 11 هزار تن عبور کند.
وی گفت: حدود 80 درصد تولید ماهی استان ماهی سردابی از نوع قزل آلاست و تولید ماهی گرمابی بیشتر در شهرهای کلات، درگز و قوچان انجام می شود.
مهدیزاده افزود: 67.9 درصد تولید ماهی استان در استخرهای ذخیره کشاورزی انجام می شود و علت آن هم کم بودن رودخانه و شرایط پرورش ماهی در آبهای موجود است.
وی اظهار داشت: هم اکنون یک هزار و 257 استخر کشاورزی تولید ماهی گرمابی و 270 استخر تولید ماهی سردابی در این استان وجود دارد.
وی گفت: سرانه مصرف ماهی در این استان 6 کیلو و 300 گرم در سال است که با فرهنگ سازی می توان این میزان را افزایش داد.
استخرهای پرورش ماهی در استان برای 750 نفر به صورت مستقیم و سه هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
7496 / 6053

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال