کارگاههای فرآوری نیاز اصلی زعفرانکاران سبزواری است

سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: با توجه به تولید سالانه شش هزار کیلوگرم زعفران در این شهرستان ایجاد کارگاههای فرآوری این محصول نیاز اصلی زعفرانکاران سبزواری است.

منصور برغمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک پنج شرکت فرآوری بهداشتی دارای برند و صنایع بسته بندی محصول زعفران در شهرستان سبزوار فعالیت دارند.
وی ادامه داد: با این وجود حدود 80 درصد از شش هزار کیلوگرم محصول تولیدی زعفران سبزوار به علت نبود گارگاههای فرآوری کافی به خارج از این شهرستان منتقل می شود.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: برای متقاضیان راه اندازی صنایع تبدیلی و فرآوری بخش کشاورزی تسهیلات لازم با کارمزد پایین فراهم است و دفتر سرمایه گذاری شهرستان نیز از آنها حمایت می کند.
امسال شش هزار و 80 کیلوگرم زعفران از سطح هزار و 520 هکتار مزرعه سبزوار برداشت شد.
8145/7495/1858

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال