2 هزار تُن پودر ماهی در قشم تولید شد

قشم - ایرنا - رییس اداره دامپزشکی قشم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، 2 هزار تُن پودر ماهی درقشم تولید واز جزیره قشم خارج شده است.

امین درا روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ٩٠٠ تُن از پودر ماهی به کشورهای ویتنام، چین و سریلانکا صادر شده است.
وی ادامه داد: همچنین یکهزار و 100 تُن از محصول تولید شده به شرکت های تولید خوارک دام و طیور در داخل کشور منتقل شد.
رییس اداره دامپزشکی قشم تصریح کرد: پنج شرکت پودر ماهی با ظرفیت های متفاوت از صید سنتی از دریا در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به آزمایش و تایید روزانه محصول شرکت ها،افزود: بیشتر ماهی مصرفی در این شرکت ها ماهی «متو» از خانواده «آنچوی» است.
درا اظهار داشت: پودر تولید شده در قشم به دلیل استحصال از ماهی تازه، بالاترین کیفیت را کشور دارد و قابل رقابت با تولیدات بیشتر کشورهای فعال در این حوزه است.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود یکهزار و 628 کیلومتر مربع وسعت در میان آب های خلیج فارس به موازات ساحل استان هرمزگان گسترده شده است.
7500

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال