آغاز بسته بندی گوشت گاو در کشتارگاه دام بویین زهرا

قزوین-ایرنا-معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین از آغاز بسته بندی گوشت گاو با هدف ارتقای سطح بهداشت در کشتارگاه دام بویین زهرا خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، مهدی مهرزاده افزود: در مرحله دوم طرح ارتقای سطح نظارت بهداشتی و کیفیت ارائه محصولات دامی در استان، گوشت کله گاوی، مغز و زبان گاوی در کشتارگاه دام بویین زهرا بسته بندی شد.
وی اظهار کرد: بسته بندی تمامی آلایش های خوراکی دام، یکی از اهداف مهم این اداره کل به شمار می رود بنابراین برای اجرای آن، ابتدا زیرساخت های مورد نیاز در کشتارگاه های استان در حال آماده سازی است.
مهرزاده افزود: قزوین در اجرای طرح بسته بندی آلایش دامی در کشتارگاه ها از جمله نخستین استان های کشور به شمار می رود و امیدواریم تا سال آینده تمامی آلایشات دامی تولید شده در استان به صورت بسته بندی عرضه شود.
این مسئول در خصوص ظرفیت های استان در تولید گوشت قرمز نیز گفت: قزوین دارای سه کشتارگاه صنعتی است که علاوه بر تامین نیاز استان، مقداری از گوشت مصرفی استان های همجوار را نیز تامین می کند.
مهرزاده افزود: کشتارگاه های استان حتی می توانند برای صادرات به کشورهای همسایه نیز اقدام کنند.
استان قزوین دارای 149 دامپزشک،19کارشناس وشش کارشناس ارشد و 103 کاردان دامپزشکی است.
7390*3013
خبرنگار: گیتی سیمیاری**انتشار دهنده: رضا اولادی

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده*
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال