۲۹ آذر ۱۴۰۰، ۸:۲۶
کد خبرنگار: 2108
کد خبر: 84583102
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۰ هزار هنرجو کردستانی در رشته های فنی و حرفه ای تحصیل می کنند

سنندج- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: ۲۰ هزار و ۸۰۰ دانش آموز و هنرجو کردستانی در ۲۹ رشته فنی و حرفه ای و ۷۲ رشته مهارتی در سه زمینه صنعت، خدمات و کشاورزی و در ۱۱۹ هنرستان استان تحصیل می کنند.

به گزارش ایرنا رشید قربانی شامگاه یکشنبه در سیمنار «تاثیر آموزش های هنرستانی بر منطقه ویژه اقتصادی بانه با محوریت تامین نیروی انسانی ماهر»   با بیان اینکه نیروهای آینده مورد نیاز منطقه ویژه اقتصادی بانه در هنرستان های فنی و حرفه و کار و دانش تامین می شود اظهار داشت: در این منطقه واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی راه اندازی می شود و باید نیروی متناسب با این واحدها برای بهره وری بیشتر و کیفیت بالای  کالا و خدمات بکارگیری شود.

وی اضافه کرد: در کشور نیروی کار، زیاد است اما نیروی کار ماهر کم است نیروهای بیکار یا کم سواد هستند و یا از دانش عملی مناسب برخوردار نیستند، بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی هم از مهارت لازم بی بهره هستند.

قربانی گفت: هر کشوری از یک الگوی خاص برای کسب مهارت های فنی و حرفه ای تبعیت می کند و الگوی بازار محور و تولید محور موفق ترین الگوهای آموزشی است.

وی اظهار داشت: آموزش های دوره متوسطه و فنی و حرفه ای متناسب با نیاز جامعه نبوده است و اکنون این موضوع یکی از چالش های آموزش و پرورش است که باید راهکاری مناسب بکار گرفته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یاد آور شد: منطقه ویژه اقتصادی بانه یکی از طرح های پیشران توسعه استان کردستان است که زمینه را برای سرمایه پذیری و سرمایه گذاری در بخش های صنعتی، تولیدی و اشتغالزایی برای افراد جویای کار فراهم می کند.
 

۲۰ هزار هنرجو کردستانی در رشته های فنی و حرفه ای تحصیل می کنند


۴۶ درصد دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای تحصیل می کنند

رییس آموزش و پرورش بانه نیز در این نشست با بیان اینکه بانه پیشران آموزش های حرفه ای استان است، گفت: با توجه به توسعه بازار کار و ایجاد زمینه برای آموزش های فنی و حرفه ای ۴۲ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در رشته های فنی و حرفه ای تحصیل می کنند.

اقبال صالحی افزود: اقتصاد مبتنی بر نیروی انسانی جای اقتصاد مبتنی بر تولید انبوه و منابع مادی را گرفته و سازمان ها و موسساتی که نیروی انسانی کارآمدتر و آماده تری داشته باشند موفق تر هستند.

وی اظهار داشت: هر نوع مهارت آموزشی نمی تواند تربیت حرفه ای را تقویت کند برای رسیدن به تربیت حرفه ای باید توجیه معرفتی مناسبی داشته باشیم، باید مهارت در جریان زندگی کارآموز قرار گیرد و در تار و پود فکری، ذهنی و حرفه ای وی مشخص باشد.

صالحی گفت: نیاز منطقه ویژه اقتصادی بانه با نیروی انسانی ماهر فرصتی را برای توسعه اقتصادی فراهم می کند نیروی انسانی ماهر باید از درون آموزش های کوتاه مدت فنی و حرفه ای و آموزش های بلند مدت هنرستان ها تربیت شود.

وی اضافه کرد: امیداوریم با تنوع رشته ای هنرستان ها با ۱۶۱ رشته کار دانش و ۴۱ رشته فنی و حرفه ای که رشته های متنوع و انعطاف پذیری است نیاز شهرستان را به نیروی کار ماهر تامین کنیم.

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha