رشته صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه اندازی شد

یاسوج- ایرنا- سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه اندازی شد.

نازآفرین حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) مقطع کارشناسی پیوسته در این دانشگاه موافقت کرده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون با راه اندازی سه رشته تخصصی بیهوشی، کارشناسی ارشد اطفال و کارشناسی صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی استان موافقت شده که در مجموع تعداد رشته های دانشگاه از 26 رشته به 29 رشته افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته صنایع غذایی 15 نفر در یک دوره است، ادامه داد: تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از یک هزار و 886 در سال 1395 به 2 هزار و 101 نفر در سال 1397 افزایش رسیده است.
حسینی راه اندازی دانشکده داروسازی و رشته های دستیاری تخصصی یورولوژی و روانپزشکی، رشته های دکتری تخصصی میکروب شناسی، بیوشیمی، علوم تشریح، پرستاری، آموزش بهداشت و بهداشت محیط و در مقطع کارشناسی ارشد و راه اندازی رشته های مامایی، علوم تغذیه، اتاق عمل، هوشبری، شیمی دارویی، آموزش پرستاری، مدیریت پرستاری و فیزیولوژی را از جمله رشته هایی دانست که مقدمات راه اندازی آنها ایجاد و یا در حال ایجاد است.
وی عنوان کرد: در صورتی که سیاست های وزارت متبوع اجازه دهد مسنولان این دانشگاه در تلاش هستند ظرف 2 سال آینده مجوز این رشته ها را از شورای گسترش نیز اخذ کنند.
9868/1662

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال