تولید سه هزار تن گوشت و 17 هزار تن شیر در تالش

آستارا - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی تالش از تولید و عرضه سه هزار تن گوشت سفید و 17 هزار تن شیر، توسط مرغداری ها و دامداری های این شهرستان در سال 95 خبر داد.

سید علی موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، ارزش اقتصادی گوشت تولید شده در این شهرستان را بیش از 207 میلیارد ریال و ارزش شیر تولید شده را بیش از 262 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: در شهرستان تالش 18 مرغداری صنعتی با 330 هزار قطعه ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره 45 روزه، فعال است و سالیانه بیش از 563 هزار قطعه انواع ماکیان و مرغ بومی نیز تولید و به بازار عرضه می شود.
وی افزود: 2 هزار و 171 دامدار نیز در تالش به دامداری مشغول هستند و بسیاری از آنها برای خود، دامداری یا جایگاه پرورش و تولید احشام ایجاد کرده اند و در این شهرستان 282 هزار و 271 راس دام سنگین و سبک نگهداری می شود.
موسوی اظهار کرد: میزان تولید گوشت سفید و شیر در سال جاری نسبت به سال های قبل تغییری نکرده است و از 17 هزار تن شیر تولید شده در تالش در هر سال، پنج هزار تن توسط سکوهای جمع آوری شیر و تعاونی دامداران خریداری و به شرکت های تولید لبنیات عرضه می شود.
شهرستان تالش با بیش از 190 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
خبرنگار: سید جلال سید محمدی ** انتشار : نصراله ابراهیمی
7106 / 7124/6070

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال