میزان سبوس در پخت برخی از نانوایی های شیروان کاهش یافت

میزان سبوس در پخت برخی از نانوایی های شیروان کاهش یافت

بجنورد- ایرنا- فرماندار شیروان گفت: برخی از واحدهای نانوایی صرفا برای حفظ ظاهر نان مقدار سبوس را کاهش داده اند که این امر به سلامت مردم آسیب می زند.

پنجشنبه, دی 06, 1397 9:24
استاندارد سبوس نان بازنگری می شود

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت و گو با ایرنا:

استاندارد سبوس نان بازنگری می شود

تهران - ایرنا - مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: به منظور پیشگیری از بیماری ها، بازنگری در استاندارد سبوس نان در دستور کار وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد قرار گرفته است.

دوشنبه, تیر 26, 1396 9:21

بیشتر ...