احیاء کارخانه قند کرج

ایرنا - کرج - کارخانه قند کرج به دلیل سوء مدیریت و کمبود مواد اولیه در آستانه تعطیلی قرار گرفت بود که با حمایت دولت تدبیر و امید این کارخانه احیاء شد. در حال حاضر حدود دویست نفر در دونوبت کاری در این مجموعه صنعتی فعالیت می کنند.کارخانه قند کرج در سال 1311 با ظرفیت مصرف 350 تن چغندر در روز فعالیت خود را آغاز کرد.*19*3*

26 اردیبهشت 1396
16:27
عکس: اکبر توکلی
کد خبر: 3456273
23 عکس
ارسال به دوستان

دیدگاه ها و نظرات

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال