تولید انواع فرآورده های خام دامی در زنجان 15درصد رشد یافت

زنجان - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: 185هزار و 658 تن انواع فرآورده های خام دامی در 9 ماهه گذشته از سالجاری در این استان تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 15درصد رشد یافته است.

کد خبر: 83159185 | تاریخ خبر: 15/10/1397 - 13:32

سید محمدعلی صادقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت 133 هزار تن شیرخام، 32 هزار و 683 تن گوشت طیور صنعتی و 11هزار و 500 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
به گفته وی، فرآورده تخم مرغ به میزان هفت هزار و 398 تن و عسل نیز یک هزار و 77 تن تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: شهرستان های خدابنده و زنجان بیشترین تولید کننده گوشت سفید صنعتی و قرمز را دارند.
صادقی، شهرستان های خرمدره و ابهر را به ترتیب بیشترین تولید کننده شیرخام و تخم مرغ در استان بیان کرد.
وی یادآوری کرد: هم اکنون بیش از 23 هزار نفر در بخش های مختلف تولید فرآورده های خام دامی استان زنجان مشغول بکار هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، زمینه فعالیت واحدهای صنعتی طیور را مرغ گوشتی، مرغ تخمگذار، مرغ مادر گوشتی، شترمرغ مادر، مرغ مادر بومی، بوقلمون گوشتی، بوقلمون مادر گوشتی، کارخانه های جوجه کشی و واحدهای پرورش دهنده پولت (مرغ تخمگذار) برشمرد.
به گزارش ایرنا، طی سال 95، 50 هزار تن انواع محصول کشاورزی از این استان صادر شد.
این میزان، نسبت به صادرات محصولات کشاورزی ثبت شده در سال 94، رشد 34 درصدی داشت.
طی سال 96 نیز انواع محصولات دامی، باغی و زراعی تولید شده در استان زنجان به 16 کشور دنیا صادر شد.
9505/6085

انتهای پیام /*