جشنواره ملی رنگ وغذاهای دریایی خلیج فارس تا 30 بهمن ادامه می یابد

بندرعباس - ایرنا - معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس از سه شنبه شب با هدف احیا غذاهای بومی محلی استان آغاز بکار کرد و تا 30 بهمن ادامه می یابد.

فائقه اتابک روز چهارشنبه درگفت وگوبا خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این جشنواره دارای 2 بخش بازی های بومی محلی و گردشگری است که بازی های بومی محلی در طول برگزاری جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس انجام می شود.
وی ادامه داد: بخش گردشگری خود شامل 2 زیر مجموعه نمایشگاه تخصصی گردشگری و صنعت هتلداری و صنایع وابسته می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان اضافه کرد: نزدیک به 150 غرفه در این نمایشگاه برپا شده که صنایع دستی و شیرینی های 18 استان در آن عرضه می شود.
اتابک با بیان اینکه بخش خصوصی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان و شهرداری بندرعباس در برگزاری جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس نقش دارند، گفت: علاقه مندان ساعت 16 تا 23 هر روز می توانند به محل برگزاری این جشنواره در زیر پرچم پارک غدیر بندرعباس مراجعه کنند.
3219 /6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال