تولید 310 تن گوشت قرمز در شهرستان آستارا

آستارا - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی آستارا گفت: امسال 310 تن گوشت قرمز به ارزش 46 میلیارد و 500 میلیون ریال و سه هزار و 700 تن شیر به ارزش 74 میلیارد ریال در این شهرستان تولید شده است.

ایرج شیارکار روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اشاره به نگهداری و پرورش 13 هزار و 200 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله و هشت هزار و 300 راس دام سبک شامل گوسفند و بز در 115 دامداری در آستارا اظهار داشت : با هدف افزایش بهره وری شیر و گوشت و اصلاح نژاد دام، عملیات تلقیح مصنوعی بر روی 215 راس دام سنگین در این شهرستان انجام شد.
وی ، ارتقا کمیت و کیفیت گوشت، شناسایی نژادهای مختلف، کاهش هزینه تولید و نگهداری دام، بهبود کیفیت لاشه، ایجاد اشتغال پایدار، استفاده از علوفه و ضایعات کشاورزی برای تغذیه دام و اتکا کمتر به دانه ها را از هدف های این طرح عنوان کرد.
وی ادامه داد: شیری و گوشتی بودن، باروری بالا و طولانی، قابلیت مادری مناسب، تلفات بسیار کم گوساله، مقاومت بالا در برابر بیماری ها، بلوغ زود هنگام و رشد خوب از ویژگی های گاوهای سیمنتال و هلشتاین مورد استفاده در این طرح است.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و در همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
خبرنگار: یوسف هدایتی
7105 / 7124 /6030

انتهای پیام /*

باشگاه مخاطبان ایرنا

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال