افزایش عیار چغندرقند تولیدی در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود امورگیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش مرغوبیت عیار محصول چغندرقند این استان از 15 به 17 نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده و تغییر روش کشت در افزایش کیفیت و کمیت در این افزایش تاثیر مستقیم داشته است.

حمیدرضا دانش روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، با اشاره به تولید و برداشت 84 هزار تن محصول چغندر قند از مزارع این استان در سال زراعی جاری پیش بینی کرد: امسال 21 هزار تن شکر در صنایع فرآوری و تبدیلی استان وارد بازار مصرف شود.
وی از افزایش 17 درصدی تولید محصول چغندر قند در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: میزان تولید این محصول برای مصارف خوراکی در مدت مشابه سال قبل 61 هزار تن بوده است.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده زمان انتظار تحویل محصول چغندرقند در درب کارخانه قند استان کمتر از24 ساعت کاهش یافته است.
معاون بهبود امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی، سطح زیرکشت چغندرقند استان برای سال زراعی جاری را بیش از 2 هزار هکتارعنوان کرد و افزود: با مدیریت و تغییر الگوی کشت محصول مرغوب تری برداشت شد.
وی گفت: شهرستان های کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند استان را دارد.
به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال وبختیاری بیش از یک میلیون و 500 هزار تن محصول باغی، زراعی، دامی و شیلاتی در استان تولید می شود.
سطح زیر کشت استان 270 هزار هکتار با 60 هزار بهره بردار است.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
6199/6021

انتهای پیام /*

باشگاه مخاطبان ایرنا

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال