نیشابور رتبه چهارم تولید مرغ در خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: نیشابور با 87 واحد پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت اسمی یک میلیون و 661 هزار قطعه، رتبه چهارم این حوزه را در استان خراسان رضوی دارد.

محمدعلی فرهمند راد روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای امسال پنج هزار و 874 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.
وی شمار واحدهای مرغ تخم گذار فعال در نیشابور را نیز 15 واحد عنوان و بیان کرد: ظرفیت کنونی تولید مرغ تخم گذار در این شهرستان نیز 637 هزار و 360 قطعه است که این رقم نسبت به پارسال 40 درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه امسال سه هزار و 637 تن تخم مرغ صنعتی و 947 تن تخم مرغ بومی در نیشابور تولید شده، افزود: 2 واحد شرکت تعاونی مرغداران گوشتی و تخم گذار به مرغداران شهرستان نیشابور خدمات ارائه می دهند.
فرهمند راد میزان اشتغال زایی در مراکز پرورش طیور این شهرستان را 528 نفر و ارزش اقتصادی تولیدات این بخش را حدود 600 میلیارد ریال در سال عنوان کرد.
مرکز شهرستان نیشابور در 135 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
خبرنگار: سعید صفارائی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
9869/5132

انتهای پیام /*

باشگاه مخاطبان ایرنا

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال

گالری تصاویر

موضوعات مرتبط