نخستین همایش خوراک طبیعی در اراک برگزار شد

اراک - ایرنا - نخستین همایش خوراک طبیعی عصر روز چهارشنبه در فرهنگسرای آئینه اراک برگزار شد.

محقق و پژوهشگر حوزه غذای سالم استان اصفهان در این همایش گفت: بدن برای هضم غذاهای پخته شده حدود 70 درصد انرژی مصرف و تنها 30 درصد انرژی از آنها دریافت می کند.
جسن بابازاده افزود: منشا بیماری دیابت و بسیاری از بیماری های بدن انسان غذاهای غیر طبیعی و پخته شده هستند که انسان با استفاده از غذاهای خام می تواند از بسیاری از این بیماری ها پیشگیری کند.
این محقق و پژوهشگر غذای سالم، غذاهای خشک همانند برنج، نان و ماکارانی را عامل اصلی بروز بیماری دیابت در بین افراد جامعه عنوان کرد و گفت: تا زمانی که داخل پانکراس که لوزالمعده در آن قرار گرفته است آب وجود دارد غده لوزالمعده به خوبی فعالیت کرده و قند خون بدن را تنظیم می کند در صورتی که انسان با مصرف غذاهای خشک همچون برنج موجب خشک شدن آب پانکراس می شود در فعالیت این غده خلل وارد می کند که این مهم بیماری دیابت را برای افراد به همراه دارد.
بابازاده ادامه داد: افراد دیابتی با مصرف میوه های شیرین، سبزیجات، مغزهای بسته و جوانه ها می توانند زمینه آب گیری پانکراس را فراهم کرده و با فعالیت دوباره لوزالمعده از مصرف انسولین بی نیاز شوند.
وی خاطر نشان کرد: با مصرف 2 بار در روز از سیب درختی می توان از بسیاری از بیماری های سخت درمان جلوگیری کنند.
1955/3075//خبرنگار:مهدی عظیمی**انتشاردهنده: حسین مهدی زاده

انتهای پیام /*

باشگاه مخاطبان ایرنا

برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال