به گزارش ايرنا از پايگاه اينترنتي هلث نيوز لاين، نتيجه مطالعه جديد محققان دانشگاه هاروارد در آمريكا نشان مي دهد افرادي كه غذاي روزانه خود را در خانه و با رعايت اصول سلامتي تهيه مي كنند، در قياس با مراجعان به مراكز تهيه و عرضه غذا كه مصرف كننده غذاهاي عمدتا پركالري، حاوي چربي هاي اشباع شده، قند بالا و مواد مغذي جزيي هستند، كمتر به ديابت نوع 2 مبتلا مي شوند.
براساس اين مطالعه، مصرف غذاي آماده و تهيه شده در بيرون از خانه به خاطر نامناسب بودن كيفيت آن موجب افزايش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به ديابت مي شود.
نتايج اين مطالعه در مجله PLOS Medicine منتشر شد.
علمي **1311**2017
تهران- ايرنا- يك مطالعه نشان مي دهد در خانواده هايي كه از غذاهاي توليد شده در خارج از خانه و اغلب فست فودها زياد استفاده مي كنند، خطر ابتلا به چاقي و يا اضافه وزن و در نتيجه احتمال ابتلا به ديابت بيشتر است.
سرخط اخبار علم و آموزش
-
روحیه ضدفساد شهید آیتالله رئیسی، مردم را به او جلب کرد
تهران- ایرنا- رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آیتالله رئیسی روحیه…
-
صلاح و رضایت مردم، برای آیتالله رئیسی ترجیح داشت
تهران- ایرنا- استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر گفت: همه مردم ایران و…
-
تبدیل گازهای زائد خروجی سایتهای تولید نفت و گاز به هیدروژن و گرافن
تهران- ایرنا- یک شرکت دانشبنیان انگلیسی با استفاده از فناوری پیشرفتهای…
-
نام آیتالله رئیسی در خدمت به دانشبنیانها ماندگار میماند
تهران- ایرنا- حمایت از دانشبنیانها و فعالان زیستبوم نوآوری و فناوری…