وزنه برداری قهرمانی جهان/نماینده بلاروس طلا گرفت؛ علی هاشمی در رده هشتم جهان

تهران- ایرنا- رقابت های دسته 94 کیلوگرم وزنه برداری قهرمانی جهان در آمریکا در حالی با قهرمانی نماینده بلاروس به پایان رسید که علی هاشمی نماینده کشورمان با حد نصاب 380 کیلوگرم در رده هشتم این وزن قرار گرفت.

به گزارش ایرنا رقابت های گروه A دسته 94 کیلوگرم وزنه برداری قهرمانی سال 2015 جهان ساعت 22:30 پنجشنبه شب در سالن جرج بروان شهر هیوستون در ایالت تگزاس آمریکا آغاز شد.
علی هاشمی وزنه بردار ایلامی تیم ملی که نخستین حضور در میدان جهانی خود را در آمریکا تجربه کرد در حرکت یک ضرب با 173 کیلوگرم، دو ضرب 207 کیلوگرم و در مجموع با 380 کیلوگرم در رده هشتم جهان گرفت.
هاشمی دو ماه قبل از رکوردگیری تیم ملی در نخستین تجربه حضور خود در مسابقات بین المللی، همراه با تیم ملی در رقابتهای قهرمانی آسیا در تایلند شرکت کرد و با حدنصاب 376 کیلوگرم (168 در یکضرب و 208 کیلوگرم در دوضرب) ضمن کسب مدال طلای دوضرب آسیا روی سکوی سوم مسابقات ایستاد و نشان برنز را از آن خود کرد.
البته سهراب مرادی در این دسته به دلیل بازنشسته اعلام شدن وی از سوی کشورمان این رقابتها را از دست داد اما در صورت حضور با توجه به رکوردهایی که در هفته های گذشته از خود برجای گذاشته بود به راحتی می توانست هر سه مدال طلای این دسته را به گردن بیاویزد.
در این دسته وادزیم استراتسو از بلاروس با مجموع 405 کیلوگرم اول شد، الماس اوتشف از قزاقستان با حد نصاب 402 کیلوگرم دوم و ژاسولان خدیربایف از قزاقستان (دارنده مدال طلای رقابتهای قهرمانی سال 2014) با 399 کیلوگرم در رده سوم قرار گرفت.

* رده بندی انفرادی دسته 94 کیلوگرم از این قرار است:
حرکات یک ضرب: 1- آلکسی گوزوف (روسیه) 181 کیلوگرم 2- آئورماس دیژبالیس (لیتوانی) 180 کیلوگرم 3- ژاسولان خدیر بایف (قزاقستان) 178 کیلوگرم
حرکات دو ضرب: 1- وادزیم استراتسو (بلاروس) 230 کیلوگرم 2- الماس اوتشف (قزاقستان) 230 کیلوگرم (اوتشف به دلیل وزن بدن بیشتر دوم شد) 3- ژاسولان خدیر بایف 221 کیلوگرم
مجموع: 1- وادزیم استراتسو 405 کیلوگرم 2- الماس اوتشف (قزاقستان) 402 کیلوگرم 3- ژاسولان خدیربایف (قزاقستان) 399 کیلوگرم
پیکارهای وزنه برداری قهرمانی سال 2015 جهان و کسب سهمیه المپیک 2016 ریو از 30 آبان تا 8 آذر در شهر هیوستون آمریکا برگزار می شود.
ورزشی**1067**1504

انتهای پیام /*

ارسال دیدگاه ها

برای ارسال دیدگاه از فرم پایین صفحه استفاده کنید
فرستنده *
پست الکترونیک
کد امنیتی
ارسال یادداشت ارسال