حبیب ستوده نژاد روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: بیمه ورزشی و ورزشکاران سازمان یافته شهرستان تبریز در شش ماهه اول سال 1393 به 58 هزار و 276 نفر رسید در حالی که این رقم در شش ماهه نخست سال قبل 50 هزار و 559 نفر بود.
وی افزود: ورزشکاران بیمه شده رشته های هیات های شنا، ورزش های همگانی، والیبال، رزمی، فوتبال، روستایی و عشایری، ژیمناستیک، تکواندو، بدنسازی، کاراته، کوهنوردی و بسکتبال بالای یک هزار نفر هستند.
ستوده نژاد گفت: افزایش ورزشکاران سازمان یافته شتاب بیشتری بر توسعه ورزش قهرمانی و همگانی شهرستان تبریز می دهد و باید مورد توجه هیات های ورزشی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: به طور حتم تعداد ورزشکاران تبریز بیش از تعداد بیمه شده ها و سازمان یافته است و هیات ها باید برای سازماندهی ورزشکاران این شهرستان تلاش بیشتری کنند.
اعتبارات ورزشی و ایجاد اماکن جدید ورزشی بر اساس تعداد ورزشکاران سازمان یافته و بیمه شده انجام می شود.
7233/245
انتهای پیام /*