کد خبر: 752982 زمان مخابره: 4/8/1388 - 8:50:20
رشته فيلم سازي و کمک کارگرداني در دانشکده خبر اردبيل ايجاد شد
باپذيرش دانشجو در رشته فيلم سازي و کمک کارگرداني در ترم جديد اين رشته به جمع رشته هاي تحصيلي دانشکده خبر دانشگاه جامع علمي و کاربردي واحد اردبيل افزوده شد.
رئيس دانشگاه جامع علمي و کابردي واحد اردبيل گفت : رشته هاي حقوق قضايي گرايش علوم ثبتي، ، امور تعاون و جوشکاري نيز از ترم جديد در اين دانشگاه ايجاد مي شود.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا ،عبدالعزيز ابراهيم زاده افزود:اين واحد از سال 1382 فعاليت خود را آغاز و در اين مدت کوتاه موفق شده است در گستره جغرافيايي وسيع در شهرهاي مختلف استان از جمله:اردبيل،پارس آباد،نير،گرمي
شروع به فعاليت کند.
به گفته وي ،اين دانشگاه با 14 مرکز آموزشي شامل مجتمع جهاد کشاورزي اردبيل و مغان،مديريت صنعتي اردبيل،خانه کارگر اردبيل و پارس آباد،فرهنگ و هنر واحد 1 اردبيل،تعاون اردبيل،خبر اردبيل،جهاد دانشگاهي نير،ذوب آهن اردبيل،صنايع دستي اردبيل ،،پارس آباد 1 ، گرمي، و دانش پژوهان ايران سوله اردبيل با 300 نفر مدرس،حدود ژنج هزار دانشجو، دو هزار و 700 نفر دانش آموخته، 53 رشته و75 کد رشته در گروه هاي مختلف کشاورزي و دامپروري،مديريت و خدمات،صنعت و فرهنگ و هنر در استان اردبيل فعاليت مي کند.
رييس دانشگاه جامع علمي کاربردي واحد استان اردبيل گفت: نياز هاي اساسي کشور آموزش علم, تخصص, اشتغال و کارآفريني است.
وي با اشاره به شانزدهمين سالگرد تاسيس دانشگاه جامع علمي و کاربردي ، نقش دانشگاههارا در توسعه کشور انکارناپذير خواند و گفت :دانشگاه پيشرو و مترقي در اين زمينه دانشگاه جامع علمي - کاربردي است که در مسير تعيين شده حرکت مي کند ودر حال پاسخگوئي به نيازهاي اساسي کشور از قبيل آموزش علم،مهارت،تخصص،اشتغال و کارآفريني مي باشد.
530/618

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 752982