رييس جمهور با اعلام اينکه در دومين دور سفر استاني هيات دولت به استان تهران 320 مصوبه براي عمران و آباداني هر چه بيشتر استان تهران به تصويب هيات دولت رسيد، خبر داد که در جلسه هيات دولت تصويب شد که استان البرز به مرکزيت کرج تشکيل شود.
|
|
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، دکتر محمود احمدينژاد عصر شنبه در نشست خبري با خبرنگاران اظهار داشت: در طولانيترين نشست هيات دولت که بيش از 7 ساعت به طول انجاميد دولت 320 بند مصوبه را براي عمران و آباداني استان تهران به تصويب رساند.
وي همچنين اظهار داشت: دولت 156 ميليارد تومان براي اشتغالزايي و طرحهاي خوداشتغالي در استان تهران تصويب کرد و همچنين مصوب شد براي ساخت شهرکهاي پيشرفته و نوين تا محدوده 120 کيلومتر که قبلا وجود داشت برداشته شد.
همچنين در جلسه هيات دولت تصويب شد که استان البرز به مرکزيت کرج تشکيل شود و قرار است دولت اين لايحه را به مجلس شوراي اسلامي تقديم کند.
سيام/ 1908/ 1965
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر
583708