کوآلالامپور - روزنامه نيواستريتز تايمز مالزي در پايگاه اينترنتي خود نوشت:دولت آمريکا ازسايت تويترخواسته است به خاطرانتخابات ايران و پوشش مسايل مربوط و مبادله اخباربامخالفان جمهوري اسلامي، همچنان آنلاين باقي بماند که اين نشان مي دهد آمريکا در ادعاي خود مبني برعدم مداخله صادق نيست.
|
|
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، روزنامه نيواستريت تايمز اعلام کرد: يک مقام رسمي بلند پايه اعلام کرده است دولت آمريکا در يک اقدام غير منتظره از سايت اينترنتي تويتر خواسته است که برنامه تعميرات و نگهداري از پيش برنامه ريزي شده خود را به تعويق بياندازد زيرا که در حال حاضر اين سايت به عنوان يکي از ابزارهاي ارتباطي در بين ايرانيان مورد استفاده قرار مي گيرد.
به نوشته اين روزنامه مالزيايي، اين درخواست نشان دهنده اعتماد بالاي دولت اوباما به قدرت اينترنت و شبکه هاي اجتماعي همانند تويتر و فيس بوک در سازماندهي مخالفان در برابر نتايج انتخابات است.
اين روزنامه مي نويسد: به نظر مي رسد اين رويه بر خلاف تلاش ها و ادعاي عمومي باراک اوباما به منظور نشان دادن عدم مداخله در مسايل داخلي ايران باشد.
اين روزنامه همچنين مي نويسد: يکي از مقامات وزارت خارجه آمريکا در واشنگتن گفته است که از تويتر خواسته شده است تا توقف سايت خود در روز دوشنبه را به تاخير بياندازد زيرا اين سايت در حال حاضر به عنوان يکي از مهمترين ابزارهاي ارتباطي در ايران مورد استفاده قرار مي گيرد.
آساق**335**1535
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر
550580