پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: ورزشي   
:: فوتبال و فوتسال   
کد خبر: 30805432          (2380406)            تاريخ انتشار : 18/11/1390 - 20:17

رضایی: مغلوب اشتباهات فردی بازیكنان خود شدیم

تهران - مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: دیگر نمی دانم چه بگویم ما مغلوب اشتباهات فردی بازیكنان خود شدیم.

1391/03/01 - 06:07

به گزارش ایرنا، 'غلامرضا رضایی' پس از شكست 3 بر 2 تیم پرسپولیس تهران برابر فجر شهید سپاسی شیراز اضافه كرد:‌ برتر از تیم فجر سپاسی بودیم اما متاسفانه نتوانستیم از این برتری بهره ببریم و نتیجه را در پایان به این تیم واگذار كردیم.

وی با اشاره به اینكه هر چه در این بازی زدیم، به در بسته خورد، ادامه داد: 90 دقیقه هرچه زدیم به در بسته خورد اما در نقطه مقابل، تیم حریف فقط سه موقعیت بدست آورد و هر سه آنها را به گل تبدیل كرد.

وی تاكید كرد: باید این بازی را می بردیم اما هم اكنون وضعیت طوری است كه ما چیزی برای گفتن نداشته و شرمنده هوادارانیم.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران در ادامه هفته بیست و پنجم مسابقه های لیگ برتر باشگاه های ایران، سه شنبه شب با نتیجه 3 بر 2 مغلوب تیم فجر شهید سپاسی شیراز شد.

9144 / 1589

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30805432
Sports@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.