پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: ورزشي   
:: ساير رشته ها   
کد خبر: 30804842          (2379119)            تاريخ انتشار : 18/11/1390 - 15:21

شایعه پناهندگی بازیكن سابق تیم ملی هندبال تكذیب شد

تهران - 'الله كرم استكی' بازیكن سابق تیم ملی هندبال ایران شایعه پناهنده شدن برادر هندبالیست خود 'سجاد ' را تكذیب كرد.

1391/03/01 - 06:07

'الله كرم استكی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برادرم با توجه به مصدومیت شدیدی كه داشت برای مداوا به قطر رفته و هم اكنون در كلینیك مجهز دوحه تحت درمان قرار داشته و شایعه پناهندگی وی كذب محض است.

بازیكن سابق تیم ملی هندبال با بیان اینكه به طور مرتب با برادر هندبالیست خود در ارتباط است تصریح كرد: دلیل شایعه پراكنی برخی افراد را نمی دانم و اطمینان دارم اگر سجاد می خواست به كشور دیگری برود پیش از این به یكی از این پیشنهادها پاسخ مثبت می داد.

استكی خاطر نشان كرد: خوشبختانه وضعیت سجاد رو به بهبود است و به زودی به كشور باز می گردد.

بازیكن سابق تیم ملی هندبال در پاسخ به این پرسش كه'سجاد استكی' چگونه با وجود مشمول بودن سربازی به خارج رفته است گفت: با توجه به اینكه روادید همراهی تیم ملی هندبال كشورمان در جام ملت های آسیا در عربستان برای سجاد صادر شده بود او توانست از كشور خارج شود.

استكی در پایان تصریح كرد : سجاد به واسطه حضور در تیم ملی مصدوم شده است و پس از مداوا به وطن عزیزش باز خواهد گشت.

7537/1647

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30804842
Sports@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.