پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: خارجي   
:: آسيا و اقيانوسيه   
:: سياسي   
:: سياست خارجي   
:: روابط خارجی   
کد خبر: 30804782          (2379096)            تاريخ انتشار : 18/11/1390 - 15:04

زرداری در دیدار معاون رییس جمهوری ایران بر ارتقای سطح همكارهای پاكستان با كشورمان تاكید كرد

اسلام آباد - 'آصف علی زرداری' رییس جمهوری پاكستان بعد از ظهر روز سه شنبه در دیدار 'علی سعید لو' معاون رییس جمهوری ایران در امور بین الملل با وی بر ارتقای سطح روابط دو جانبه و نیز همكاری های اقتصادی میان دو كشور تاكید كرد.

1391/03/01 - 08:57

به گزارش ایرنا، سعیدلو همراه یك ھیات بلند پایه اقتصادی و تجاری ایران با زرداری در محل كاخ ریاست جمهوری ایوان صدر دیدار و گفت و گو كرد.

زرداری در این دیدار ضمن خوشامد گویی به معاون رییس جمهوری كشورمان ، اظهار داشت: یقینا این سفر به افزایش روابط دوستانه و توسعه ھمكاریھای اقتصادی و تجاری میان ایران و پاكستان كمك فراوانی خواهد كرد.

رییس جمھوری پاكستان در همین حال تاكید كرد: مشتاقانه منتظر سفر برادر خود دكتر محمود احمدی نژاد رییس جمھوری ایران به كشورش است.

سعیدلو نیز در این دیدار با قدردانی از استقبال گرم مقامات پاكستانی از ھیات بلند پایه ایرانی، گفت: تلاش ھای دو كشور برای ارتقای سطح ھمكاری ھای اقتصادی و تجاری بی نتیجه نخواھد بود.

در این دیدار جمعی از وزرای پاكستان و مقامات ایرانی از جمله علیرضا حقیقیان سفیر كشورمان در اسلام آباد حضور داشتند.

سعیدلو پس از دیدار با رییس جمھوری پاكستان عصر امروز سه شنبه اسلام آباد را به مقصد تهران ترك می كنند.

آساق ** 1095**2047**

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30804782
International@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.