پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: خارجي   
:: اروپا و آمريکا   
:: روابط خارجی   
کد خبر: 30801029          (2372930)            تاريخ انتشار : 16/11/1390 - 21:50

شماری از عاشقان امام راحل درنوفل لوشاتو گردهم آمدند

پاریس - شماری از عاشقان و دل شیفتگان امام راحل/ ره / یكبار دیگرهمزمان با سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی و ایام الله دهه مبارك فجربا گردهمایی دردهكده' نوفل لوشاتو' درحومه پاریس یاد و نام معماركبیرانقلاب را گرامی داشتند.

1391/03/01 - 08:05

به گزارش ایرنا، امام / ره/ قبل از بازگشت ظفرمندانه به وطن،چند ماهی را در سال 1357 در این دهكده كه همچنان به عطر و رایحه روحانی این ابرمرد تاریخ معطراست، اقامت داشت.

این دهكده زیبا از سالیان اول انقلاب شكوهمند اسلامی همواره و همزمان با ایام الله فجر ، پذیرای سیلی از مشتاقان سیره و سنت امام راحل / ره / بوده كه رنج سفر را از شهرهای مختلف و حومه پاریس به جان خریده و در روز مقرر خود را به محل می رسانند.

گذشت بیش از سه دهه از زمان اقامت امام كبیر مسلمانان جهان در محل نیز نتوانسته است از شمیم عطر ، معنویت و یاد امام / ره/ در محل بكاهد و همچنان روح و انوارآسمانی امام عزیر دل و روح انسانی صفا و صمیمت می بخشد.

باحضوردقایقی ولو اندك درمحل،چنان معنویت و شادایی بردل و چهره انسان نقش می بندد كه حتی شماری زیادی ناخودآگاه به یاد ایثارگریهای امام در احیای دین و شریعت خداوندی و رهایی مردم ایران از زیر یوغ طاغوت،از سر شوق و شعف اشك شوق می ریزند.

در این آیین كه همزمان با میلاد رسول و نبی مكرم اسلام ( ص ) و اولین روز از هفته مبارك وحدت برگزار شد ، حاضران در محل یكبار دیگر با آرمان های بزرگ امام ره تجدید بیعت و بر استمرار راه سعادت بخش وی تاكید كردند.

در میان حاضران زنان ، مردان ، جوانان و كودكان ، شماری از چهره های فرهیخته فرهنگی ، علمی ، اساتید دانشگاهها ، دانشجویان ایرانی مقیم فرانسه نیز كه هركدام به نوعی در تكاپوی گسترش اندیشه های امام راحل هستند،به چشم می خورد.

قرائت سوره هایی از قران كریم ، اجرای سرود گروهی از سوی دانش آموزان مدرسه سعدی پاریس و همچنین گروه سرود انجمن الغدیرشیعیان فرانسه ، قرائت فاتحه، مدح و ستایش بزرگواریها و حریت بخشی امام عزیز و همچنین تعدادی سخنرانی از سوی حاضران درفلسفه وجودی و قیام امام راحل علیه طاغوت و استكبارجهان،از جمله دیگر بخشهای آیین این روز شریف و به یاد ماندنی بود.

اروپام **1495

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30801029
International@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.