پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: سياسي   
:: دولت   
:: اقتصادي   
:: مسکن و راه و ترابري   
کد خبر: 30801012          (2373790)            تاريخ انتشار : 16/11/1390 - 21:29
نیكزاد در حاشیه جلسه هیات دولت:

10 هزار راهدار در 645 راهدارخانه در حال خدمات‌رسانی در جاده‌ها هستند

تهران - وزیر راه و شهرسازی گفت: برای جلوگیری از انسداد جاده ها ی كشور در فصل زمستان ، 10 هزار راهدار با 7 هزار و 500 خدمات خودرویی در 645 راهدارخانه در حال خدمات رسانی به هموطنان هستند.

1391/03/01 - 08:48

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'علی نیكزاد' شامگاه یكشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: راهداران به همراه هلال احمر، اورژانس و پلیس راه با استقرار در جاده‌های كشور با فعالیت‌ شبانه‌روزی در حال خدمت به مردم هستند.

وی خاطرنشان كرد، مردم با توجه به وضعیت جاده‌ها در فصل زمستان،به توصیه‌های راهداران و پلیس توجه تا با حداقل مشكلات این روزها را طی كنند.

** ایجاد تشكیلات ویژه در وزارت راه برای جذب سرمایه‌‌های مردمی

وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره چگونگی جذب سرمایه‌های مردمی در بخش مسكن كشور نیز گفت: برای این مساله تشكیلات ویژه‌ای در وزارتخانه ایجاد شده است.

وی افزود: در حال حاضر خرید مسكن انبوه‌سازان را تضمین كرده‌ایم ، ضمن آنكه شرایطی فراهم شده تا سرمایه‌گذاران به صورت BOT در توسعه آزادراه‌ها، فرودگاه‌ها، بزرگراه‌ها و بنادر مشاركت كنند.

در قراردادها نوع BOT، سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه ، یك دوره زمانی مشخص را تعریف و تامین مالی ‌می كند تا نسبت به قابلیت‌های تولید آن مطمئن شود.

در این نوع قرار داد تمام هزینه‌های سرمایه‌گذاری اصلی و مقدار سود مشخص از طریق درآمدها تامین می شود.

سیام*2023*

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30801012
Political@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.