پربیننده ترین اخبار 
::
::
::
::
::
آخرین اخبار 
::
::
::
::
::
سرویس های خبری مرتبط
:: اجتماعي   
:: ساير   
کد خبر: 30800683          (2373472)            تاريخ انتشار : 16/11/1390 - 18:14
سرپرست كمیته امداد:

توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی ازمنكر موجب سلامت نظام كارگزاری می شود

تهران - سرپرست كمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: باید فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر در سطح جامعه توسعه یابد تا به سلامت نظام كارگزاری در مجموعه جمهوری اسلامی و نظام ولایی برسیم چرا كه آسیب هایی كه در سطح جامعه مشاهده می شود به دلیل جهل به معروفات و منكرات است.

1391/03/01 - 10:16

'حسین انواری' روز یكشنبه در همایش دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منكر دستگاههای اجرایی كشور به میزبانی كمیته امداد، مسوولیت را در نظام اسلامی به عنوان امانت دانست و افزود:این مسوولیت به صورت اعتباری است و فرد با به عهده گرفتن این امرباید پاسخگو باشد چرا كه مسوولیت بدون پاسخگویی امكان پذیر نیست.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی كمیته امداد امام، انواری نظارت خداوند بر بندگان، نظارت مردم بر مردم و نظارت از سوی مسوولی را كه تكلیفی به دیگری واگذار كرده است، از اشكال مختلف نظارت در نظام اسلامی بیان كرد.

سرپرست كمیته امداد اظهار داشت: انسان های رشد یافته با نظارت خداوند بر بندگان كه به عنوان شاهد و ناظر بر اعمال و نیات آنها است، مشكلی ندارند و هرلحظه به قوتشان افزوده می شود چرا كه خداوند در این نظارت، كنترل كننده و پاسخگویی آن درونی است.

وی تصریح كرد دستیابی نظام اسلامی به این مرحله از رشد برای توده مردم بویژه مسوولان باعث می شود تا معنای واقعی امانت داری حفظ شود و مسوولیت در جهت دستیابی به قدرت، زورگویی و تحكم مورد منفعت قرار نگیرد.

انواری ادامه داد این امر به علت نیاز به مجاهده زیاد برای تمام افراد امكان پذیرنیست و در این زمینه نیاز است نظارت مردم بر مردم را جایگزین این خلاء كنیم.

سرپرست كمیته امداد اظهارداشت: چگونگی نظارت مردم بر مردم از جمله مواردی است كه باید در دستور كار این شورای امر به معروف و نهی از منكر قرار گیرد تا به نقطه مطلوب جهت ادای فریضه امر به معروف و نهی از منكر كه مورد تاكید مقام معظم رهبری است،دست پیدا كنیم.

به گفته وی، در بعد نظارت عمومی و در قانون اساسی و تعالیم دینی نیز بر این امر تاكید فراوان شده است.

انواری افزود: تمام خدمتگزاران در نظام اسلامی باید پاسخگوی مسوولیتی كه به عهده گرفته اند، باشند چرا كه عدم پیگیری در نظام اداری از منكرات بزرگ است.

وی یادآورشد امر به معروف و نهی از منكر از فرایض مهمی است كه

كمتر به آن بها داده می شود و شناخت نسبت به آن نیز كم است بطوری كه در سازمان های اجرایی و اداری نیز برخی مسوولان كمتر به موارد منكر در كار اداری، اجرایی و قضایی آگاهی و توجه دارند.

انواری با بیان اینكه برخی رفتارهای مدیریتی ما منكراتی است، گفت: برخی مسوولان، قدرت مدیریتی خود را در بی اعتنایی و تحكم به دیگران می دانند و این امر به عنوان معیارهای قدرت مدیریتی از گذشته در نظام ما باقی مانده و هنوز به طور كامل پاكسازی نشده است در حالی كه باید چگونگی مدیریت در نظام اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست كمیته امداد امام افزود: در امر به معروف و نهی از منكر بیشتر توجه به مسكرات، مواد مخدر و بی حجابی زنان مورد توجه قرار می گیرد اما اینكه چه عواملی باعث بوجود آمدن این منكرات می شود، در ذهن ما مفقود مانده است.

وی تصریح كرد شایسته سالاری،امانت داری، خود كنترلی و وجدان كاری با جلوگیری از منكرات و توسعه معروفات امكان پذیر است.

سرپرست كمیته امداد امام خمینی (ره) درباره نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: قانون در نظام ولایی، باید هدایت به معروفات و بازدارنده منكرات باشد و این امر باید در انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

اجتمام**1572

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30800683
Social@irna.ir
  
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس | روابط عمومی
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1390 کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاري جمهوري اسلامي بوده  و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.